Slika nije pronađena

Slavne face nastupaju cijelu godinu diljem svijeta pa nije neobično što katkad zaborave riječi pjesme, poskliznu se ili naprave neki gaf.

Mi ih obožavamo bez obzira na sve, ali ipak ćemo vam otkriti najveće neugodnosti koje su celebovi doživjeli na pozornici. Evo tko se crvenio:


#Zayn Malik je zaboravio gdje je

Pozdravljajući publiku na koncertu, Zayn je rekao 'Hello Manchester', a nastupali su u Edinburghu. Njegov 'biser' ubrzo se proširio svim društvenim mrežama i danima bio predmet sprdnje.
#Justin Bieber je povraćao na pozornici

Ako je mladi pjevač nešto naučio proteklih godina, to je sigurno da špagete i mlijeko nisu dobra kombinacija.


#Taylor Swift je pokazala gaćice

Za razliku od nekih svojih kolegica, Taylor nije imala namjeru pokazati guzu nasred pozornice, ali to se dogodilo.


#Katy Perry je pjevala na play back

Na prošlogodišnjoj dodjeli NRJ Music Awardsa Katy se prilično osramotila; matrica je išla 15 sekundi sporije od onog što je pjevačica čula u uhu pa je rezultat bio katastrofalni play back.


#Louis Tomlinson je zaboravio riječi pjesme

Vjerujemo da se ovo dogodilo svakom pjevaču barem jednom. Srećom, Louis se brzo sjetio riječi – barem nekih.#Demi Lovato je iščupala ekstenziju iz kose

Dok je plesala, prstenom je zakačila pramen kose (ekstenzije) i iščupala ga. Moramo priznati se dobro snašla – Demi je nastavila plesati kao da se ništa nije dogodilo. Pogledajte 00:45 sekundu videa.


#Selena Gomez je psovala u mikrofon

Ne znajući da je mikrofon upaljen, Sele je rekla 'What the f***' što je čula cijela dvorana.


#Harry Styles je pao na pozornici

Ni prva ni zadnja zvijezda koje je pala na pozornici.#Lady Gagi su puknule hlače na nezgodnom mjestu

...i pokazala je stražnjicu cijeloj publici. Ne znamo zašto, ali nekako nam se čini da joj to i nije bio velik problem.slavni neugodnjaci nastupi pozornica

Još vijesti