Slika nije pronađena

Ona nema niti 20 godina, a uspjeh ostvaruje sa svakim projektom kojeg se dotakne pa joj je isto pošlo za rukom i s videom za spomenuti singl – u manje od 24 sata od objave, video već broji više od 70.000 YouTube pregleda, a s obzirom na reakcije i podršku njenih pratitelja, brojka će se zasigurno i povećavati.


Novi spot pokazuje putovanje Marije i njezinih prijateljica, a neodoljivo podsjeća na modne filmove, kao i na američke pljačkaške filmove – bez sumnje cijeli spot daje dodatni značaj ovoj vrhunskoj ljetnoj pjesmi. Cijela pjesma posvećena je mladim djevojkama uz snažnu poruku da ne gube ponos i da se zauzmu za sebe: 'Jako sam sretna ovom pjesmom. Osnaživanje žena je veoma bitna tema i osjećala sam kao da o tome trebam razgovarati sa svojom publikom. S ovim spotom kombinirali smo glazbu i modeling. Jedva čekam reakcije obožavatelja i publike!' poručila je Marija.


Osim što se bavi pjevanjem, Marija je popularnost stekla objavljujući vlogove na YouTubeu, a uz to se aktivno bavi i modelingom. S njom u spotu se pojavljuju i njezine prijateljice, a sve zajedno dolaze iz modeling agencije 'Model Scouting Office' te rade u velikim gradovima kao što su New York, Milano i Pariz. Zajedno su obučene u retro odjevne kombinacije, ručno birane od strane srpskih stilista, dua MATES.


Spot za pjesmu 'All The Girls' potpisuje Lazar Bogdanović s kojim je surađivala i na izradi prvog videospota za pjesmu 'Dance Like Nobody's Watching'. Upravo taj spot trenutno na YouTubeu broji preko 17 milijuna pregleda. Ovaj novi spot donosi nam brojne kadrove; od vožnje autom na usamljenoj cesti, pa sve do luksuznog dvorca.

Produkciju potpisuju Andreas&Nicola, dvojac koji stoji iza brenda Popmaché. S Marijom su već surađivali i to na njezina prva dva singla –'Dance Like Nobody's Watching' i 'Louder Than A Drum'. Njezina pjevačka karijera započela je nakon što je s prijateljicom napravila obradu pjesme 'Love Yourself' Justina Biebera. Nakon toga joj je pjevačka karijera krenula uzlaznom putanjom; njezin prvi singl osvojio je sve generacije, te se nije skidao s trending liste na YouTubeu. Vrijeme između singlova Marija je iskoristila za dovršavanje srednje škole, uz poneke glazbene nastupe. Nastupala je na dodjeli glazbenih nagrada Austrian Amadeus, ali i osvojila nagradu za najbolju R&B pjesmu na MTS Vision dodjeli nagrada.

Na YouTubeu već ima preko 147.000 pratitelja, a na Instagramu preko 600.000! TC Candler proglasio ju je 80. od top 100 najljepših žena svijeta.


Foto: Universal Music Croatia/Promo fotografija/Instagram/YouTube

M.Z. / PR

Provjeri još:

Jedva je dočekala – pogledajte kako je Marija Žeželj proslavila 18. rođendan

ANKETA Reci nam što misliš - zaslužuje li Marija Žeželj biti na listi sto najljepših žena svijeta?

Totalno drugačija Marija Žeželj – kako ti se sviđa spot za pjesmu 'Louder Than A Drum'

marija žeželj all the girls spot hit glazba

Još vijesti