Slika nije pronađena

Svaki ljubitelj celebrity glasina živi za dan kada će neka zvijezda objaviti da je u vezi. Nekada pomislimo da su pojedine slavne face zaljubljene, a ustvari su samo jako dobri prijatelji.

Oni koji ne vjeruju u muško- ženska prijateljstva sigurno će reći da nema šanse da ovi celebovi nisu petljali, no velika je vjerojatnost da ni slavne face ne hodaju sa svim pripadnicima suprotnog spola s kojima se druže.

Mnogi se sjećaju dana kada je Selena Gomez u emisiji Ellen DeGeneneres rekla da joj je Justin dobar prijatelj, baš poput mlađeg brata, a  nekoliko tjedana kasnije nisu mogli odvojiti usne jedno od drugog- možda baš zato mnogi sumnjaju u prijateljstva između slavnih cura i dečki?

Par ili ne - oni su glasine o svojim vezama opovrgnuli. Evo koji su slavni prijatelji zanijekali da su u vezi:

Taylor Swift & Ed Sheeran

Ovo dvoje pjevača se toliko intenzivno druži da su fanovi već smislili kako bi se zvali da su u vezi. Swaylor ne zvuči loše, ali i Tay i Ed porekli su da su par. Čak tvrde da su toliko dobri prijatelji da se podupiru u svemu, a pogotovo u vezama u kojima trenutno jesu.


Ashley Benson & Tyler Blackburn

Kolege iz serije Slatke male lažljivice i izvan seta imaju prilično dobar odnos. Stalno se druže što je dovelo do glasina o tome da su u vezi. Naravno, oni sve poriču, a Tyler je za te tračeve rekao da su presmiješni.Niall Horan & Demi Lovato

Neko vrijeme činilo se da će Nemi postati prava stvar. Nažalost brojnih fanova Demi i Nialla, oni su uvijek govorili da su prijatelji premda se jako dugo šuškalo da se pale jedno na drugo. Reklo bi se `gdje ima dima, ima i vatre`.


Harry Styles & Cara Delevingne

Glasina koja je stalno kružila bila je o vezi pjevača Harryja Stylesa i modela Care Delevingne. Harry je više puta rekao da su to gluposti i da Cara nije njegova djevojka. Očito se jako dobro slažu...Justin Bieber & Miley Cyrus

Miley i Justin imaju dosta čudan i specifičan odnos koji počiva na tome da se rugaju jedno drugome u javnosti. Iako tračevi iz njihove prošlosti govore o njima kao o paru, oboje kažu da je njihova veza uvijek bila isključivo prijateljska.


Nicki Minaj & Drake

Nikoga ne bi iznenadilo da su se Nicki i Drake zbilja spetljali u prošlosti, jer je ipak njena Anaconda  zavela mnoge. Kada god netko spomene njih u kontekstu para oboje govore da su samo dobri prijatelji i kolege.Izvor: gurl.com

Foto: gettyimages.com

I.P.

Pročitajte još:

Poznati tattoo majstor otkrio šokantne tajne celebova!

Poriču glasine: slavni dečki o kojima se pričalo da su gay

Što može uništiti prijateljstvo?

celebovi celebrity slavni prijatelji

Još vijesti