Slika nije pronađena

Teško je zamisliti da bogati i slavni imaju nesigurnosti, no to valjda dokazuje da su i oni samo ljudi. Nismo sigurni imaju li problema s vidom ili samo doma nemaju ogledalo, ali u ovoj priči nešto ne štima.

Nama su prekrasni, a oni baš i ne misle tako. Vjerovali ili ne, ovo su celebovi koji misle da su ružni:

Margot Robbie

Ova glumica postala je svima poznata nakon seksi uloge u Vuku s Wallstreeta. Premda slovi za vrlo lijepu i atraktivnu ženu, ova plavuša duboko u sebi krije nesigurnosti. Margot kaže da se ne ističe po ljepoti kada je okružena velikom skupinom prijatelja te da je odrastala misleći da nije lijepa.


Ryan Gosling

Ryana Goslinga zavoljele su mnoge žene nakon filma Bilježnica. Gosling je na glasu kao jedan od atraktivnijih muškaraca u Hollywoodu, ali sam za sebe ne misli da je zgodan. Glumac tvrdi da ne izgleda ipak tako dobro, da zapravo izgleda čudno.


Mila Kunis

Lijepa glumica ukrajinskih korijena osvojila nas je još glumeći Jackie u Ludim sedamdesetima.  Mila tvrdi da cijeni to što ju se pokušava prikazati kao seksepilnu ženu, no ne smatra se atraktivnom.  Moje ponašanje nije senzualno kao u nekih ženakaže Mila.


Megan Fox

Transformersi su proslavili Megan Fox koju smo svi zapamtili kao seks bombu koja se bori protiv robota aliena. Za razliku od mnogih diva Hollywooda, Megan je vrlo skromna kada dođe do komentiranja njezina izgleda. Za sebe tvrdi kako liči na američkog pjevača Teda Nugenta, ali s crnom perikom.


Zac Efron

Zvijezda High School Musicala o svom izgledu nema baš dobro mišljenje. Iako brojne žene i djevojke padaju na šarm ovog glumca, a on za sebe kaže da je svjestan da ga žene vole- samo ne može shvatiti zašto.


Jessica Alba

Osim što je glumica, Jessica Alba je i poduzetnica. Njezina karijera blista i čini se kako joj ide dobro i na obiteljskom, ali i na poslovnom polju. Premda slovi kao jedna od najljepših glumica, Jessica kaže kako su njene grudi obješene, da ima celulit i široke bokove te da su mnoge glumice ljepše od nje. Osim ljepote, zasigurno ju i skromnost čini toliko privlačnom.


Scarlett Johannson

Zanosna plavuša Scarlett Johannson poznata je svima još od svojih tinejdžerskih dana kada je počela glumiti. Scarlett krasi lijep osmijeh, lijepo lice te zavodljive obline. Ali, za svoj izgled Scarlett nema riječi hvale. Vidim puno mana u svojoj pojavi. kaže Scarlett.




Johnny Depp

Poznati Pirat s Kariba i veliki miljenik žena diljem svijeta ima vrlo skromno mišljenje o svom izgledu. Johnny Depp je oduvijek furao taj neki mistični stil koji privlači žene čemu svjedoči i njegov dug spisak poznatih žena s kojima je bio poput Winone Ryder, Vanesse Paradis, Kate Moss itd. Depp kaže kako je pažnja koju dobiva čudna i da on svako jutro gleda svoje lice dok pere zube. Prizor u ogledalu smatra neugodnim.





celebrity celebovi slavni glumci

Još vijesti