Slika nije pronađena

Nirvana, popularni bend koji je svirao do 1987. do 1994., kada je umro frontmen Kurt Cobain, opet svira. Ostatak benda ujedinio se s pjevačem veteranom, Paulom McCartneyjem i svirao za žrtve uragana Sandy.

Koncert se uživo prenosio na televiziji i radiju, a održao se u New Yorku. Uz već navedene zvijezde pjevali su i The Who, Rolling Stones i mnogi drugi, a večer su obilježili neobični dueti pa su tako zajedno pjevali Michael  Stipe i Chris Martin te Bruce Springsteen i Bon Jovi.

U bendu Nirvana svirali su Krist Novoselic i Dave Grohl te novi/stari član Pat Smear.  Bend je s McCartneyjem izveo novu pjesmu 'Cut Me Some Slack'. Kada je McCartney predstavljao pjesmu okupljenima na koncertu, rekao je: 'Nedavno su me neki dečki pozvali da sviram s njima. Pojavio sam se i rekli su mi da nismo zajedno svirali već godinama. Tek sam na kraju shvatio da sam usred ponovnog ujedinjenja benda Nirvana!'

Dakako, na ovo ujedinjenje popularnog benda odmah je stiglo mnogo reakcija, a jedna od negativnijih došla je od Courtney Love, supruge preminulog člana benda, Kurta Cobaina. Courtney Love je rekla kako nije impresionirana ujedinjenjem benda niti izvedbom s Paulom McCartneyjem te da bi John Lennon, da je živ, bio puno bolji izbor.

nirvana