Slika nije pronađena

Prošlo je 9 godina otkad su otišle s glazbene scene, a njihovi fanovi sada imaju itekako velik razlog za slavlje. Ženska pop grupa Pussycat Dolls se vraćaju i idu na svjetsku turneju.

Svi su ih slušali, a čak se i danas ponekad njihove pjesme zavrte na radijskim postajama. Ova ženska pop grupa bila je tinejdžericama prije 9 godina ttly kul. Na njihove su se pjesme svi razbacivali i znali tekstove od početka do kraja. Bile su prezgodne, a njihove sexy pokrete sve su cure htjele naučiti iskopirati. Onda su se odjednom raspale, a predvodnica grupe Nicole Scherzinger  okušala se u solo karijeri.


Kako prenosi britanski portal The Sun, izvor blizak bendu otkrio je da je upravo Nicole, glavna pjevačica grupe, potpisala milijunski ugovor u kojem je naglašeno ponovno okupljanje Pussycat Dollsica. Nicole je navodno nekoliko puta prije odbila reunion, a sada nakon gotovo 10 godina pauze, trenutak za ponovno okupljanje je ipak stigao. Isti izvor tvrdi da će Nicole i ostale djevojke iz grupe - Melody Thornton, Kimberly Wyatt, Ashley Roberts, Carmit Bachar i Jessica Sutta, sljedeće godine krenuti i na svjetsku turneju.


Moguće je da će na turneji izvesti i neke nove pjesme, ali s obzirom da se radi o reunion turneji, fanovi mogu očekivati da će uživo čuti sve one najveće hitove.

Foto: YouTube printscreen/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Neki su oduševljeni, a za druge je totalna katastrofa! Ari, Miley i Lana Del Rey snimile zajedno pjesmu i spot

Novi glazbeni video Billie Eilish ima vrlo važnu tajnu poruku – ali je i najjeziviji do sad!

Nakon Eda Sheerana i ova pjevačica odlazi: Poznata reperica najavila da napušta svijet glazbe!

turneja pop reunion Pussycat Dolls ženska grupa glazba

Još vijesti