Slika nije pronađena

Niall Horan i Shawn Mendes su izazvali ludilo među fanovima kad su najavili da će vjerojatno surađivati na novoj pjesmi. Shawn zadirkuje svoje fanove na Instagram Storyjima s videozapisima iz studija i novom glazbom.

Stoga je jedna obožavateljica Nialla pitala planira li surađivati sa Shawnom na nekoj pjesmi i odgovorio im je: 'Pokušat ćemo'. Shawn je kasnije Niallu odgovorio: 'Hoćemo!', a Niall je to učinio službenim i odgovorio: 'Učinimo to onda'.  Liamu nije trebalo dugo da se oglasi pa je pitao: 'Mogu li ja biti treći?'.


Naravno, obožavatelji su poludjeli za mogućim ponovnim okupljanjem One Directiona i čak su pitali mogu li pozvati i Harryja i Louisa u svoju suradnju. Shawn će nastupati na dodjeli nagrada Grammy 2019, gdje je nominiran za dvije nagrade. Nema vijesti o tome hoće li Liam i Niall biti tamo, ali ne postoji bolje mjesto za objavljivanje nove suradnje od Grammyja koji bi bili savršeni za tako nešto, zar ne?
Obožavatelji su počeli označavati Louisa Tomlinsona i Harryja Stylesa kako bi ih pokušali uključiti u raspravu i suradnju, ali tko zna hoće li to stvarno uspjeti.


Liam i Niall nisu jedini glazbenici s kojima Shawn planira surađivati. Nedavno je objavio da radi na nastavku svog dueta 'I Know What You Did Last Summer' s Camilom Cabello. Međutim, još uvijek nema vijesti o tome kad će se pojaviti Shawnov novi album, ali s obzirom na to da njegova turneja počinje uskoro, čini se da će se svi morati strpjeti do snimanja nove glazbe.


Foto: Instagram Screenhot/Twitter

M.S.K.

Pogledajte još:

Shawn Mendes iskreno o glasinama da je gej – 'Malo sam ženstveniji, jednostavno sam takav'

Predviđena joj je propast, a ruši rekorde – znate koja je najslušanija pjesma 20. stoljeća?

LOL Popis glazbenika koji ustvari ne pjevaju svoje pjesme – je li među njima i tvoj omiljeni?

Suradnja one diresction vijest ponovno okupljanje benda reunion nova pjesma Niall Horan glazba Shawn Mendes

Još vijesti