Slika nije pronađena

Bilo bi šteta propustiti ga jer je u potpunosti besplatan, a i radi se o izvođaču čiji su nastupi uvijek krcati – s razlogom. Ako još niste gledali KUKU$ uživo, danas je idealna prilika.

Popularni domaći trap trojac KUKU$ danas će u 19 sati na svojim društvenim mrežama, točnije na svom YouTube kanalu i Facebook pageu, održati kratki, 20-minutni, online koncert. Zagrebački glazbenici koji su u vrlo kratkom roku postali regionalne zvijezde tako će u partnerstvu s adidasom svojim obožavateljima pokloniti standardno dobar glazbeni sadržaj. Pritom će nizati hitove među kojima su Medalje, Pusti me na miru, Roxtar i drugi.

Inače, Mislav Kljenjak ili Iso Miki, Ivan Godina ili Goca R.I.P. i Ivan Hilje ili Hiljson Mandela među prvima su isprobali nove modele tenisica adidas ZX 2K Boost I oduševili se. Jer su one namijenjen upravo kreativcima poput njih.

„Pozivamo sve naše fanove da sutra, u srijedu, 14.10. dolete na KUKU$ Youtube kanal i Facebook page jer imamo live nastup koji ćemo streamati za sve vas. Naravno da je adidas pripremio i posebno iznenađenje za najvjernije fanove, a mi smo osmislili bomba playlistu s posebnom tehnikom koju koristimo da sve dignemo na puno višu razinu! Gledamo se sutra na KUKU$ Youtube kanalu ili Facebook page-u! Peace!“, rekli su dečki iz KUKU$A.

Kad su 2012.godine počinjali svoju glazbenu priču nisu ni slutili da će jednog dana biti ozbiljan bend, a danas njihove pjesme na YouTubeu bilježe milijune pregleda.

Foto: Promo/ Instagram printscreen

PR

koncert trap kuku glazba online koncert

Još vijesti