Slika nije pronađena

Fanovi su ostali iznenađeni i pomalo razočarani nakon što je Nicki Minaj na Twitteru jučer objavila kako je došlo vrijeme da ode u mirovinu jer se želi posvetiti nekim drugim stvarima u životu.

Ovog je ljeta Nicki Minaj bila itekako aktivna na glazbenoj sceni, zbog čega nikome nije jasno zašto se sada odlučila za povlačenje s glazbene scene. Nakon što je prije nekoliko dana Ed Sheeran iznenadio svoje fanove objavom da na neodređeno vrijeme odlazi iz glazbenog svijeta, sada je uslijedio šok i fanovima Nicki Minaj. Na svom Twitter profilu jučer je objavila status: 'Odlučila sam otići u mirovinu i posvetiti se svojoj obitelji. Znam da ste sada sretni. Mojim obožavateljima – nastavite me podržavati sve do moje smrti. Volim vas zauvijek'.


I dok se slična najava očekivala od Eda Sheerana jer je već par puta najavio da će se povući kada se oženi i odluči imati obitelj, Nicki o takvim stvarima nije nikada pričala zbog čega je ovo bio poseban šok. U svojoj karijeri Nicki je postigla puno wow postignuća, kao što je primjerice onaj da je prva ženska reperica koja je ikada prodala 100 milijuna primjeraka svojih albuma i singlova.

Bila je tijekom karijere nominirana i za 10 Grammyja, a ušla je i u Guinnessovu knjigu svjetskih rekorda jer je solo ženski izvođač koji je najviše puta imao pjesmu na Billboard Hot 100 ljestvici.

Foto: Twitter/ Tumblr printscreen/ Pinterest/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Kanye West i Takeshi skoro stradali prilikom snimanja spota – sva sreća, na pucnjavu je zakasnila Nicki Minaj

Kao u kokošinjcu, a ne na prestižnoj zabavi – potukle se Cardi B i Nicki Minaj, letjele su čak i cipele!

K-pop hitmejkeri BTS i Nicki Minaj objavili pjesmu i izazov – tko je spreman za IDOL challenge? ANKETA

Mirovina glazbena scena Nicki Minaj glazba

Još vijesti