Slika nije pronađena

Ako pozadina Kim Kardashian nije srušila internet, ovo bi moglo: neretuširane fotografije pop kraljice Beyonce proširile su se internetom!

Šok i nevjerica – Beyonce ima dva prištića! I jednu boru! Kako je to moguće? Pa mi smo mislili da je ona savršeno biće s druge planete.

Nadamo se da prepoznajete sarkazam u našim rečenicama, no hajdemo objasniti o čemu se radi. Službena stranica popularne pjevačice 'The BeyonceWorld' jučer je objavila njene neretuširane fotke sa snimanja L'Oreal kampanje 2013. godine, a zbog mnogih uvredljivih i neprimjerenih komentara, ubrzo su uklonjene sa stranice.


Fotografije kojima se htjelo pokazati da je i Beyonce obično ljudsko biće (nevjerojatno, zar ne?) koje uz sve novce, slavu i bogatstvu također ima tu i tamo neki prištić, potaknule su cijeli niz dušobrižnika i hejtera na licemjerno zgražanje i pljuvanje.

Priznajemo: naviknuli smo na Beyonce s besprijekornim tenom i savršenom šminkom, ali i ptice na grani znaju da se fotografije slavnih dama s naslovnica časopisa fotošopiraju i 'dotjeruju' preko svake mjere. Koliko je photoshop uzeo maha dokazuje činjenica da fotka najobičnijeg prišta jedne celebrity dame može izazvati ovakvu zastrašujuću reakciju.


Umjesto da slavimo što je Beyonce otkrila svoje 'nesavršenosti' kako bi i 'obične' žene shvatile de je besprijekoran ten samo iluzija i prestale se opterećivati nedostižnim idealima, mi smo ju popljuvali i natjerali da požali što je pokazala pravo lice.

Kakvu poruku zli komentari šalju Beyonce? A što tek govore o nama?

Foto: TheBeyonceWorld

I.N.

Pročitajte još:

One prihvaćaju svoje mane: celebrity dame koje su dobile 'srediti' svoje nedostatke

Razlika između fit djevojaka i mršavica - vrijeme je da ju naučite!

Ideali ljepote diljem svijeta

beyonce fotografije

Još vijesti