Slika nije pronađena

Kada odemo na koncert našeg omiljenog izvođača uvijek želimo da nam naš idol pruži ruku, udijeli autogram ili se fotka s nama. Ali, ima pomalo ludih fanova koji izgube kontrolu i silom žele biti bliže pjevaču na pozornici.

Ako želite ostati u lošem i traumatičnom sjećanju svog omiljenog pjevača recept je sljedeći: pokušajte se silom popeti na pozornicu i dodirnuti ga ili ga ozlijediti za vrijeme nastupa.

Vjerujemo da nitko normalan ne želi takvo iskustvo priuštiti najdražim izvođačima. Ludi i uzbuđeni obožavatelji nalaze se na svakom koncertu, a problem nastaje kada prijeđu granicu.

Mnogi pjevači iskusili su sukob s obožavateljem ili neugodan bliski susret na pozornici.

Evo koje pjevače su obožavatelji napali na pozornici:

Taylor Swift

Kada je netko kraljica glazbene scene poput Tay, fanovi će učiniti sve da joj se približe. Taylor je više puta iskusila neugodno iskustvo s fanovima na pozornici. Tijekom Red turneje Taylor je imala susret s djevojčicom koja se popela na pozornicu, srećom- to je dobro prošlo. No jedan nedavni događaj  na turneji 1989 nije bio dobar- obožavatelj ju je zgrabio za nogu tijekom nastupa.  Taylor je bila prestrašena, ali je nastavila dalje s pjesmom.


Miley Cyrus

Sada već davne 2011.dok je još bila u sjeni Hanne Montane, Miley je bila napadnuta za vrijeme koncerta. Obožavateljica se popela na pozornicu te stala uz Miley dok ju je grlila. Premda snimka ne pokazuje da dogodilo išta strašno, ovaj događaj je proglašen napadom fana na pjevačicu.Beyonce

Jedna i jedina Queen B. na jednom koncertu kretala se pozornicom kao da ju posjeduje (kao i uvijek) kada se odjednom pojavio fan bez majice. Zgrabio ju je i pokušao odvući u publiku. Osiguranje je brzo reagirali te istrgnulo Beyonce iz ruku ludog fana. Nakon ovog događaja Beyonce je i dalje nastavila pjevati kao da se ništa nije dogodilo.Demi Lovato

Mlada pjevačica našla se u zagrljaju više obožavatelja na pozornici tijekom koncerta u Paragvaju 2012. Demi se iznenadila koliko se fanova odjednom pojavilo na pozornici.


Nicki Minaj

Ludih fanova nije pošteđena niti Nicki Minaj. Na nastupu u Miamiu 2012. godine obožavatelj se popeo na pozornicu i htio dodirnuti pjevačicu. Njezino osiguranje je odmah reagiralo i to na vrlo grub način što je i za očekivati.


Adam Levine

Vječni zavodnik i sada sudac u američkom The Voice-u, Adam Levine, zna kako se nositi s ludim fanovima. Kada se obožavateljica popela na pozornicu on ju je `smirio`, zagrlio i čekao dolazak osiguranja koje će maknuti djevojku s pozornice. Bravo!


Justin Bieber

Inače se obožavatelji pokušavaju  popeti na pozornicu dok pjevač pjeva ili pleše. Jedna belieberica odlučila se Justinu približiti dok je svirao klavir. Osiguranje je vrlo brzo reagiralo i zaštitilo mladog pjevača, ali to obožavateljicu nije spriječilo da sruši klavir. Dok se cijela drama odvijala iza njega, Justin se ponio vrlo zrelo i samo nastavio s nastupom.Britney Spears

Vjerojatno bi u ovom trenutku svi reagirali baš poput Britney. Dok je pjevala svoj hit Womanizer prišao joj je obožavatelj na pozornici, a pjevačica je izgledala prestravljeno kada ga je ugledala. No, sve je brzo riješilo osiguranje.


Lady Gaga

Izgleda da je obožavateljica Lady Gage vrlo `zaljubljena` u nju. Popela se na pozornicu na koljenima i odlučila se pridružiti koreografiji. Ali, naravno to nije moguće. Gaga je samo nastavila s pjesmom.Rihanna

Da s Rihannom nema šale pokazala je više puta, a izgleda da se i sama zna obraniti od ludih fanova. Za vrijeme jednog koncerta RiRi je pjevala vrlo blizu obožavatelja i pružila im ruku u prolazu. No jedan fan je ipak htio malo više Rihanne za sebe. RiRi ga je opalila mikrofonom po glavi.Izvor: teen.com

I.P.

Pročitajte još:

Sigurno niste znali: pjesme koje potajno govore o seksu

Pjesme koje su nam dale totalno loše životne savjete

Pjesme za koje niste znali da govore o ženskoj masturbaciji

pjevaci pjevači koje su fanovi napali na pozornici fanovi obožavatelji

Još vijesti