Slika nije pronađena

Do koncerta Justina Biebera 9. studenog u Areni Zagreb ostalo je još manje od mjesec dana i vjerni fanovi nestrpljivo čekaju veliki dan. Koncert je rasprodan još prije nekoliko mjeseci i velik je broj onih koji nisu uspjeli nabaviti karte. No, stiže dobra vijest!

Upravo jer velik broj vjernih obožavatelja nije uspio nabaviti karte, u dogovoru s menadžmentom i produkcijom pronađeno je rješenje da se uz predviđenu scenografiju napravi prostor za dodatna mjesta oko pozornice kako bi u nastupu svog idola moglo uživati još nekoliko stotina fanova.Belieberi koji još niste stigli nabaviti svoju ulaznicu, odahnite, jer će u ponedjeljak, 17. listopada, u 12 sati u prodaju biti pušteno još 500 ulaznica po cijeni od 565 kuna! Ulaznice će se moći nabaviti i na prodajnim mjestima Eventima i na službenoj stranici www.eventim.hr.

Uz regularne, ostalo je još nekoliko VIP ulaznica.


Tako se u ponudi nalazi „Ultimate“ VIP 1 ulaznica po cijeni od 7.450,00 kuna, koja uključuje uživanje u koncertnom spektaklu u posebnom odjeljku na kraju pozornice, takozvanom sjedištu #GetCloser koje je najbliže najbliže Justinu. Također, za najveće obožavatelje osiguran je i poseban VIP ulaz na kojem će ih dočekati domaćini, zatim obilazak backstagea gdje će iz prve ruke saznati što se događa iza scene i što je sve potrebno za stvaranje uspješne svjetske turneje te će kući ponijeti i posebne poklone – ekskluzivnu pločicu #GetClosertoJustin i premium robni paket stvoren ekskluzivno za Ultimate #Purpose fana.

Ulaznice „I'll see you“ VIP 2 mogu se osigurati po cijeni od 4.025,00 kuna, a ono što dolazi u paketu je premium ulaznica, poseban VIP ulaz na kojem će ih dočekati domaćin te također poseban paket s poklonima - ekskluzivnu pločicu #GetClosertoJustin i robni paket.

U prodaji se nalaze i „Where Are You Now“ VIP 3 ulaznice koje uključuju premium ulaznicu, premium robni paket stvoren ekskluzivno za VIP #Purpose fana, poseban VIP ulaz te ekskluzivnu #GetClosertoJustin pločicu.


'Izuzetno nam je drago što obožavatelje možemo razveseliti ovom informacijom. U suradnji s menadžmentom Justina Biebera uspjeli smo osigurati prostor za još 500 mjesta te tako ispuniti želju onima koji nisu stigli kupiti svoju ulaznicu na vrijeme. Ovo će zasigurno biti najveći glazbeni događaj u Hrvatskoj u 2016. godini, a naš je tim trenutno potpuno posvećen tom velikom izazovu. Ponosan sam što u Zagreb dovodimo zvijezdu poput Justina čime potvrđujemo da je Hrvatska nezaobilazna destinacija velikih svjetskih glazbenih događanja. Iako u ovom trenutku ne mogu otkriti više detalja, tvrtka MPG će u narednim mjesecima najaviti nova glazbena imena kojima će oduševiti regiju u 2017. godini', izjavio je Joe Bašić, direktor tvrtke MPG, koja je organizator koncerta Justina Biebera u Zagrebu.

Da rasprodan zagrebački koncert Justina Biebera nije iznimka dokazuju i dva dodatna koncerta u Londonu koja su organizirana i rasprodana u rekordnih tjedan dana, a turneja PURPOSE već je sad proglašena najuspješnijom turnejom po zaradi u 2016.godini.


Foto: PR

I.I.

Pročitajte još:

'Bieber fever' zahvatio Hrvatsku – prodano i 6 ulaznica po 14 tisuća kuna!

Neviđeno hejtanje: najava dolaska Justina Biebera izazvala mržnju i odvratne komentare

Potvrđeno je: Justin Bieber održat će koncert u Zagrebu!

Zagreb koncert Justin Bieber Arena Zagreb

Još vijesti