Slika nije pronađena

Justin Bieber najavljuje još jednu glazbenu poslasticu u sklopu europskog dijela turneje PURPOSE. Uz već najavljene The Knockse,  na pozornicama diljem Europe pridružit će mu se još jedan odličan glazbeni sastav – MiC LOWRY.

Mladi liverpoolški bend pridružit će se Justinu od 29. rujna na koncertu u glavnom gradu Švedske, Stockholmu, pa će tako priliku da ga posluša uživo imati i zagrebačka publika na najiščekivanijem koncertu godine, 9. studenog u Areni Zagreb.


Peteročlana vokalno-harmonijska skupina MiC LOWRY sastavljena je od iznimno talentiranih mladih pjevača iz Liverpoola -  Delleile Ankrah, Akia Jonesa, Kaine Ofoeme, Bena Sharplesa i Michaela Welcha koji su odrastali u istom susjedstvu te su zajedno počeli pjevati u ranim tinejdžerskim godinama.

Ovih pet iznimno darovitih izvođača, koji majstorski spajaju R&B i pop glazbu u brze plesne ritmove i romantične balade od kojih zastaje dah, dijeleći pozornicu s jednim od najvećih imena u povijesti pop glazbe, predstavit će svoje pjesme cijeloj Europi.


U samo par godina ovaj impresivni bend stekao je brojne obožavatelje. U kratkom roku izgradili su impresivan ugled i osvojili veliki broj fanova iz cijelog svijeta, a njihova odlična glazba i zarazna energija osigurala im je vojsku od gotovo pola milijuna vjernih obožavatelja na društvenim mrežama, ostvarivši desetke milijuna pregleda na svojim jedinstvenim pjesmama.

Ulaznice za zagrebački koncert prodale su se u više od 15 zemalja svijeta uključujući SAD, Južnoafričku Republiku, Englesku, Njemačku, Kanadu i Brazil, a iako su sve regularne rasprodane, ostalo je još nekoliko VIP ulaznica.

Želiš na koncert Justina Biebera, a još nemaš ulaznice? Prati nas redovito, uskoro ćemo objaviti nešto što bi te moglo jako razveseliti. :)


Zagreb koncert Justin Bieber

Još vijesti