Slika nije pronađena

Mnogi su se složili da izazov više nema smisla, jer njegova je verzija ubila. Postala je hit iako nije niti službena pjesma. Svi ovo na društvenim mrežama sheraju i pjevuše. A sigurno su i do tebe došli ovi stihovi.

Jala Brat i Buba Corelli definitivno su jedni od najpopularnijih glazbenika u regiji. Čim izađe neka njihova pjesma, to je to, ako se pita slušatelje, hit je rođen. I tako svaka. Otkrili su recept za uspjeh. Tako je sada postala hit nova pjesma koja čak još nije niti službeno izašla. Postavili su pred tjedan dana izazov za sve koji se žele okušati u duetu s njima. Pustili su dio nove pjesme 'Terenac' i rekli svima da snime duet s njima, da nadodaju svoje stihove. Ona verzija koja bude najbolja, postat će finalna službena verzija pjesme.
 

@jalabrat OPEN VERSE CHALLENGE OSTAVILI SMO PRAZAN DIO BEAT-ADA MOZETE DA UPADNETE SA VASIM VERSOMKO URADI NAJBOLJI “DUET” IDE NA FINALNU VERZIJU PJESME!@bubacorelli1 #openversechallenge original sound - Jala Brat

Naravno da su dobili hrpu prijava, kako i ne bi, ali jedna se posebno izdvojila. Domaći Youtuber i glazbenik Lay Z okušao se u izazovu i snimio svoju verziju. Ta je verzija u potpunosti osvojila internet. Svi ju slušaju, svira na sve strane sa svih društvenih mreža, a pogotovo na Instagramu i TikToku.

U komentarima su se ispod njegove verzije svi složili da natjecanje treba zatvoriti jer je jasno tko je pobijedio. Ovu verziju pjesme svi slušaju, a ako dečki ne odaberu Lay Z-a kao pobjednika, bit će to greška. Jer već je ovako pjesma hit, a kako će tek biti kada izađe cijela.

Pobjednik natjecanja će tako dobiti pjesmu s njima, ali i priliku da bude u njihovom spotu. Čini se kao mala stvar, ali za svakog glazbenika ovo može biti itekako dobra prilika.

Pogledajte još:

Domaći Youtuber vs. Mia Negovetić – optužio ju je da je iskopirala njegov spot za svoju pjesmu s Dore

Kada je Hrvatska na Eurosongu prošla najbolje, a kada najgore? Evo tko je bio najveći fejl

Koga stranci misle da smo trebali poslati na Eurosong? S drugom pjesmom bi po njima imali veće šanse

pjesma lay z terenac Jala Brat Buba Corelli

Još vijesti