Slika nije pronađena

Nije čudo što je lijepa i mlada 20-godišnjakinja uspjela ostvariti svoje najluđe snove. Sa svojim izgledom tipične djevojke iz Kalifornije i odličnim smislom za modu i pop glazbu, proslavila se u Los Angelesu.

Jackie već dvije godine vodi društvene mreže top glazbenicima kao što su Justin Bieber i Ariana Grande.

Sa 14 godina, ona i prijateljica Nicolette na MySpace-u su vodile fan stranice za Jonas Brothers i Demi Lovato. U to je vrijeme Twitter postajao sve popularniji pa su se njih dvije odlučile iskušati u lansiranju fan page-a Justina Biebera - @bieberarmy - kako bi ga poduprle nakon izdavanja prvog singla.

Justin je počeo dijeliti postove njihovog fan page-a pa ih je počelo pratiti sve više i više ljudi. Ubrzo su počele komunicirati sa Scooterom Braunom, Justinovim menadžerom, koji im je slao ekskluzivne vijesti, fotke i sadržaj koji niste mogli pročitati nigdje drugdje.

2012. godine pohađala je Sveučilište Hawaii Pacific, ali je svo vrijeme ostala u kontaktu sa Scooterom koji ju je uvijek tražio mišljenje o izvođačima, spotovima i glazbi. Na kraju joj je i ponudio posao nakon diplome. Tako je završila u Los Angelesu i počela raditi u kompaniji SB Projects.

Posao nije lak i prepun je stresnih situacija! Brine o društvenim mrežama i web stranicama 17 pjevača, sudjelovala je u snimanju Bieberovog filma ‘Believe’, a uz posao s punim radnim vremenom balansira i on-line fakultet i društveni život koji kao 20-godišnjakinja pokušava održati – naravno! U najstresnijim situacijama pomaže joj dobra pizza!

Pred njom je još mnogo učenja jer je ušla u ovaj posao bez mnogo iskustva pa mora raditi jako marljivo da nadoknadi taj maleni nedostatak. Od roditelja je odselila sam samo 16 godina pa je normalno da joj ponekad nedostaje mamina kuhinja i obrok na žlicu.

No, svim djevojkama poručuje da je važno slijediti snove! Prvu godinu posla nije ispuštala telefon iz ruku, a često je i odbijala druženja s prijateljima ako je iskrsnuo bilo kakav posao koji je morala obaviti. Unatoč svemu, smatra da je jako važno u ravnoteži držati posao, školovanje, obitelj, prijatelje i naravno – spavanje i odmor!

Misliš li da je to što Jackie radi – posao iz snova?

L.B./izvor: TeenVogue

foto: Twitter


...Pročitaj još...

...Kako društvene mreže utječu na prijateljstva i odnose?...

...Ne trebam 'pravi' posao: 18-godišnja Jenn zarađuje na YouTube-u...

jackie augustus društvene mreže celebovi Justin Bieber Ariana Grande

Još vijesti