Slika nije pronađena

Nominacije za jednu od najprestižnijih glazbenih nagrada su tu, a celebovi imaju što za reći. Osim što su ove godine odlučili malo promijeniti nazive kategorija, uspjeli su i naljutiti nekoliko celebova.

Nominacije za Grammyje koji će se održati 2021. godine su stigle. Iako bi to trebao biti razlog za slavlje za hrpu glazbenika, ove godine je, u tematici koja je tu cijele godine, i oko ovoga nastao kaos i zbunjenost, više nego prijašnjih godina. Reakcije celebova na nominacije su različite. Jedan od onih koji imaju veliki razlog za slavlje je bivši član One Directiona Harry Styles, koji je prvi od članova skupine nominiran za ovu prestižnu nagradu, i to u tri kategorije – Najbolji pop vokalni album, Najbolji pop solo nastup i Najbolji glazbeni spot. Niti jedan od drugih članova, kao niti dok su bili One Direction, nisu bili nominirani, tako da je ovo velika stvar.

S druge strane, Justin Bieber, iako sretan zbog nominacija, nije sretan zbog kategorija u koje su ga stavili jer smatra da je to čudno i da nema smisla. Nominiran je u kategorijama za Najbolji pop solo nastup (s pjesmom 'Yummy'), Najbolji pop duo/grupni nastup (s pjesmom 'Intentions'), Najbolji pop vokalni album ('Changes') i Najbolji country duo/grupa nastup (s pjesmom '10,000 Hours'). Ono što ga smeta je smještanje u pop kategorije. U objavi na Instagramu je napisao: 'Molim vas nemojte ovo zamijeniti za to da sam nezahvalan, ovo su samo moje misli. (...) Drago mi je da me se cijeni zbog moje umjetnosti. 'Changes' je R&B album. Međutim, ne doživljava ga se tako, što mi je vrlo čudno.'. Smatra da ovaj album treba biti u drugoj kategoriji jer je sve od melodija do vokalnog stila, R&B. Razjasnio je i da nema ništa protiv pop glazbe, ali da to nije ovaj album. Ipak je zahvalan za sve, samo mu ništa nije jasno.

U moru reakcija, izdvojila se ona i pjevača The Weeknd koji je pak totalno ljut jer nije nominiran niti u jednoj kategoriji. Njegov album 'After Hours' bio je ogroman uspjeh, bio je na top listama tjednima i tjednima, osvajao nagrade, kritičari su ga hvalili na sve strane, fanovi obožavali, a Grammyji ignorirali. Na Twitteru je napisao da izgleda kako Grammyji ostaju korumpirani, te da on, njegovi fanovi i glazbena industrija zaslužuju transparentnost. Grammyji su ove godine dobro zeznuli stvari jer do sada nijedne godine nije bilo ovoliko nezadovoljstva kao sada. Čak ni fanovi ovih pjevača nisu sretni i to pokazuju na društvenim mrežama.

Fanovima The Weeknda, BTS-a, Blackpinka, Selene Gomez i drugih nije jasno kako su njihove zvijezde, iako su imali ove godine top albume i velike uspjehe, totalno ignorirani.

Foto: Instagram printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Kraj Little Mixa? Popularnu žensku grupu napustila jedna članica i izgleda da je to početak kraja!

Pjesma koja garantirano podiže raspoloženje - jedna je za to najučinkovitija! Evo koja

DRAMA! Ovi su pjevači kroz svoje pjesme bacili hejt na nekog drugog glazbenika – i nisu to skrivali

reakcije nominacije grammy Dodjela nagrada glazbena nagrada grammy 2021

Još vijesti