Slika nije pronađena

Popularnost Justina Biebera, benda One Direction i drugih svjetskih zvijezda na našim prostorima je ogromna, a to pokazuju i domaće fan stranice koje često broje na desetke tisuća članova.

>> Još nisi član portala Teen385? Registriraj se! Pridruži nam se... Već nas je 77.000, pogledaj ekipu!

Sigurno ste i sami članovi mnogih od njih, a jeste li se ikada zapitali tko stoji iza tih fan stranica? Koliko ih je, koliko vremena provode vodeći fan stranice, utječe li to na obaveze u školi... Teen385 je napravio kratki intervju s nekima od njih, pogledajte što su nam rekli!

U intervjuu su sudjelovali:

Mama ako hočeš zeta odvedi me do Justina Biebera - 26.850 fanova

Justin Bieber fans in Croatia - 48.740 fanova

One Direction Croatia - priče - 5.960 fanova

Niall Horan Croatia - 5.850 fanova

PITALI SMO...

1. Kada ste pokrenuli ovu fan stranicu i kako ste uopće došli na tu ideju?

2. Koliko vas radi na stranici? Možeš slobodno nabrojati svoje frendove...

3. Koliko vremena potrošiš na održavanje stranice, utječe li to na tvoj uspjeh u školu?

4. Imate jako puno fanova, družite li se i uživo, a ne samo na Facebooku? Planirate li kakva druženja?

5. Kako izgleda tvoja soba, pretpostavljamo da je obljepljena posterima tvojih omiljenih zvijezda?

6. Koja ti je najdraža pjesma i što bi poručili svim fanovima?

ODGOVORI:

Mama ako hočeš zeta odvedi me do Justina Biebera

1. Pokrenili smo ovu stranicu 15.12.2011. Pa dobila sam tu ideju zahvaljujući mojoj prijateljici.

2. Trenutno nas ima 9 admina, naravno da ću nabrojati: Sara I., Melani K., Danijela R., Benita T., Davor G., Anđela K., Josipa K., AjLa S., Nirvana V. i ja.

3. Pa nije utjecalo na moju školu jer sam uvijek odvojila vrijeme za ovu stranicu, a sada imam puno vremena jer sam završila školu pa mogu biti ono baš aktivna.

4. Trenutno se ne drušimo uživo jer žive daleko - Hrvaska, Srbija, naravno da planiram duruženje uživo, zašto ne, bilo bi mi drago da upoznam sve Beliebere ove stranice.

5. Imam puno postera po sobi, ne znam gdje da više ih ljepim.

6. Moja omiljena je pjesma od njega je 'Fall', ne znam zašto uvijek kada je slušam zaplačem. Belieberima preporučujem sve što uradi Justin, nemojte mu nikada okrenuti leđa i budite uvijek uz njega ma što god napravio, jer su to pravi Belieberi. I znate onu poslavicu NEVER SAY NEVER i vjerujte u svoje snove, jer jednom ćemo dovesti Justina na Balkan.

One Direction Croatia - priče

1. Stranicu smo osnovali 24.03.2012. Htjeli smo upoznati nove ljude koji vole One Direction i prije svega htjeli smo se zabaviti i vidjeti kako je to voditi fan stranicu.

2. Stranicu su pokrenule naše dvije frendice Sara i Matea, kasnije im se pridružila Marijana, Gabriela pa ja (Andrea). Od tada smo nerazdvojne i sve radimo zajedno.

3. Na stranici provodimo svo slobodno vrijeme koje imamo, svaka od nas odvoji vrijeme za učenje i za vođenje stranice tako da ne utječe na naš uspjeh u školi.

4. Imamo par poznanika sa stranice sa kojima se viđamo uživo. Voljeli bi jednoga dana upoznati sve naše fanove i družiti se sa njima.

5. Naravno, sobe su nam pune 1D postera i drugih zvijezda koje volimo.

6. Ne možemo izdvojiti najdražu pjesmu jer nam je svaka posebna na svoj način i sve su nam jednako dobre. Svim fanovima bi poručili da budu sretni, zadovoljni, raspjevani, rasplesani i da slušaju One Direction. Administratori Gabriela, Maja i Andrea!

Justin Bieber fans in Croatia

1. Stranica je pokrenuta 29. kolovoza 2010. godine kada je moja prijateljica, koja je glavna adminka na ovoj stranici, vidila da ljubav prema Justinu nije samo prolazna faza i odlučila je napraviti stranicu da može dijeliti nove vijesti o Justinu sa ostatkom svoje obitelji, Belieberima. Dodala bi na to pitanje odgovor da njega ne vole samo mala djeca 8-10 već od 15 pa na dalje. I da bi oni koji ne slušaju Justina rekli da smo opsjednuti s njime, ali nismo, već da nam je inspiracija i idol.

2. Na stranici nas radi 18. Većina nas je iz Hrvatske, ali ih ima i iz drugih zemalja. Ima admina koji su svaki dan aktivni, a i onih koji rade povremeno kada stignu.

3. U zadnje vrijeme sam manje aktivna, a prije sam često bila. Prije je na moj uspjeh utjecala općenito ovisnost o Facebooku. Tijekom cijelog dana bi bila na stranici, ali mislim da i nisam bila na stranici da bi ipak cijeli dan provela na Facebooku.

4. Naravno da se družimo i uživo, ali ne prečesto. Uvijek organiziramo okupljanja Beliebera diljem Hrvatske. Trenutno se organizira okupljanje Beliebera u Rijeci koje bi se trebalo održati 20.6.2013.

5. Justin mi je omiljena zvijezda, tako da su mi zidovi u sobi prepuni samo njegovih postera. Mislim da je bitno to što sam potpuno vjerna samo njemu od slavnih osoba jer tada shvaćam da Justin nije kao i drugi, da je on nešto posebno.

6. Najdraža pjesma mi je ''Up'' i svim fanovima bi poručila da i dalje vjeruju u Justina i podržavaju ga bez obzira na sve. ONCE BELIEBER, ALWAYS BELIEBER.

Niall Horan Croatia

1. Pokrenuli smo stranicu 22.travnja prošle godine, azapravo sam ju napravila ja iz dosade i da upoznam druge Directionere mojih godina.

2. Na stranici rade 4 administratorice, one su ujedno i moje prijateljice.

3. Održavati stranicu nije baš teško i održavanje stranice nikako ne utječe na naš uspjeh u školi, jer je jedna od nas 4 uvijek 'online' pa objavi ponešto kad ostalih nema.

4. Upoznali smo vrlo malo fanova sa stranice, ali neke osobe koje smo upoznale samo preko stranice itekako planiramo upoznati uživo.

5. Naravno, zidovi su obljepljeni našim idolima i još uvijek ima mjesta za još pokoji poster haha.

6. Pa teško je odlučiti koja je najdraža, ali možda 'Live while we're young'. Fanovima bismo poručili da ne gube nadu i da vjeruju da će jednog dana naši idoli doći i u Hrvatsku, te da će ih oni i mi skupa s njima upoznati.

PRATITE TEEN385 NA FACEBOOKU

Sve vijesti o Justinu Bieberu, One Direction i drugim zvijezdama pratite svakodnevno na www.hej.hr!

FAN STRANICE

Imaš fan stranicu na Facebooku, želiš da naši čitatelji saznaju za nju i zanimljivosti koje svakodnevno objavljujete? Javi nam se!

Justin Bieber one direction facebook