Slika nije pronađena

Popularna pjevačica Adele i dalje uspješno odolijeva pritiscima medija te ne želi otkriti ime svog sina kojeg je rodila u listopadu. Ističe kako to nema namjeru ni u bliskoj budućnosti jer je ta informacija veoma osobna.

Podsjetimo se, dosta dugo se nije znalo ni je li sin ili kći, ali je tu informaciju Adele ipak odlučila podijeliti s javnošću te je otkrila kako se radi o sinu, ali ništa drugo nije željela reći.

Adele se u javnosti prvi puta nakon rođenja sina pojavila u nedjelju, na dodjeli Zlatnih globusa, na kojoj je dobila nagradu za svoju pjesmu iz filma 'James Bond: Skyfall'. Inače, novi 'James Bond' je bio nominiran u nekoliko kategorija, ali je dobio samo jednog Zlatnog globusa i to upravo za pjesmu koju izvodi Adele. Pri zahvali za Zlatnog globusa rekla je da ga posvećuje svom dečku i sinu te je na kraju istaknula kako se nije nadala da će ga dobiti i kako su se svi iz njezinog društva upišali od smijeha kada je objavljeno njeno ime.

>> Još vijesti iz svijeta glazbe i filma čitaj na www.teen.hr!

Na dodjeli je Adele o majčinstvu rekla: 'Iscrpljena sam, tako me majčinstvo promijenilo. Imam ožiljke po koži od prokuhavanja bočica. Za sada neću otkriti njegovo ime. To mi je veoma osoban podatak. Imam sina samo za sebe.'

Kako ne bi morala otkriti sinovo ime, Adele ga čak nije ni prijavila kada je rođen i za to joj prijeti kazna.

Adele