Slika nije pronađena

Poznati britanski kuhar Gordon Ramsay iznenadio je svoju kćer tako da joj je na proslavu 18. rođendana pozvao Ed Sheerana kao glazbenog gosta. Iako je pjevač najavio da odlazi na odmor od glazbe, na ovakve ponude pristaje i dalje.

Kada se slavi 18. rođendan, vrijeme je za party kakav još nije viđen. Tog se pravila držao i Gordon Ramsay kada je planirao proslavu rođendana za svoj kćer. Novac nije igrao nikakvu ulogu, sve je bilo dozvoljeno, a otišao je toliko daleko da je organizirao privatni koncert Ed Sheerana. Možda Eda nećeš tako skoro vidjeti na nekom koncertu jer se odlučio povući sa scene na neko vrijeme kako bi mogao provesti što više vremena sa svojom ženom. Ali, to ne znači da neće pristati pjevati na privatnim partyjima. Slavljenica je pala u drugi plan kada se na pozornici klupa gdje je bila proslava pojavio Ed i otpjevao set od 5 pjesama, svojih najveći hitova, a na repertoaru se uz to našla i klasična rođendanska 'Sretan rođendan' pjesma.


Ono što je sve zanimalo je koliko njegovo gostovanje košta? Možeš i ti platiti Edu da dođe pjevati na tvoj rođendan, ali za to će ti trebati pola milijuna funti ( ili u prijevodu nešto malo manje od 4 i pol milijuna kuna). Sitnica! Toliko je Edova standardna naplata za privatne nastupe bez iznimke.

 


Na ovom je nastupu pokazao i svoju novu frizuru. Svi se slažu da mu super stoji!

Foto: yakub88 – Shutterstock.com/ Instagram printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Kako preživjeti bez njegovih pjesama?! Ed Sheeran kroz suze u očima otkriva zašto ide u mirovinu s 28

Ed Sheeran je uključio i nešto hrvatsko u svoj novi glazbeni spot! Krije li se kakvo značenje iza toga?

Fanovi imaju dvije lude teorije o novom albumu Harryja Stylesa! I obje imaju veze s Taylor Swift

Milijuni privatni nastup Cijena Ed Sheeran

Još vijesti