Slika nije pronađena

Zagrebačka grupa Flyer snimila je spot za svoj treći singl sa aktualnog albuma “Iluzija”, pod nazivom “SRETNA”. Riječ je o skladbi u kojoj je grupa Flyer ugostila britansku pjevačicu Imaani (Incognito), koja je svojim izvanrednim vokalnim sposobnostima na jedan poseban način obojila cijelu skladbu i odlično se uklopila uz boju glasa vokalne solistice grupe Flyer, Petre Geber.

Produkcija pjesme napravljena je u Londonu, a režiju spota potpisuje Vanja Vascarac. Radnja spota smještena je u 50-te godine, a zbog vizualne scenografije Petra tijekom cijelog spota interpretira poruku pjesme, a to je da bude “SRETNA”.

Autor glazbe i stihova je Mario Kovač, dok produkciju pjesme potpisuje Samir Kadribašić, koji je ujedno i producent cijelog albuma grupe Flyer. Ovaj spot označio je i početak suradnje između grupe Flyer i tvrtke PEPSI, s kojom je potpisan sponzorski ugovor za 2008. godinu, pa će tako PEPSI sudjelovati u stvaranju novih pjesama i novih spotova popularne zagrebačke skupine. Za frizure u spotu pobrinula se Ivana Marušić (She), za styling Marko Plukavec, dok je vizažistica Bianka Žugelj napravila odličan i prepoznatljiv make up, kao i na coveru albuma “Iluzija”.

Pjevačica Imaani ostvarila je brojne suradnje sa svjetski poznatim divama kao što su Jocelyn Brown, Chaka Khan, a 1998. godine nastupila je na Eurosongu u Birminghamu gdje je predstavljala Veliku Britaniju i osvojila visoko drugo mjesto sa skladbom “Where are you?”. Album “Iluzija” objavljen je pod etiketom Croatia Recordsa u svibnju ove godine, a snimanje se odvijalo na dvije lokacije. HEADONEAST STUDIO I PRODUKCIJA, Zagreb i EASY ACCESS ORCHESTRA

STUDIO, London.

Najave nastupa: grupa Flyer ovog će petka nastupiti u slovenskom Novom Mestu, 21. prosinca u Šibeniku, a 1.1. 2008. sa grupom Detour u zagrebačkom Aquariusu.

flyer sretna

Još vijesti