Slika nije pronađena

Temperatura u zraku svakim danom postaje niža, a bijele baršunaste pahulje već se osjećaju u zraku, samo što nisu stigle. Gradske ulice pune se lampicama i svjetlucavim ukrasima koji donose onu posebnu zimsku čaroliju i osjeti se da nas samo mjesec dana dijeli od najljepšeg dana u godini…

Božić je pred vratima, a kao i mnogima od nas, mladom teen glazbeniku Endiju to je najdraže doba godine. Upravo ovaj blagdan pun ljubavi, sreće i blagostanja bio je Endijeva inspiracija za najnoviju pjesmu VOLIM OVAJ BOŽIĆ.

Ova božićna pjesma Endijev je peti singl, kojim nakon hitova s višemilijunskim pregledima na Youtubeu, u posljednjem tjednu studenog, najavljuje svoj prvi album 'DA SE MENE PITA'. U maniri pravih svjetskih zvijezda, Endi će tako pravu vojsku svojih fanova razveseliti modernim božićnim singlom koji će, sudeći prema prvim reakcijama, postati pravim božićnim hitom za sve generacije. 'Volim ovaj Božić, a najviše ga volim s tobom!', poruka je novog singla ovog mladog teen glazbenika, koji svakim novim videospotom oduševi tisuće svojih vjernih fanova.

'Raduje me što smo uspjeli snimiti božićni videospot, i to  baš onakav kakvog smo zamišljali i planirali mjesecima. Bilo je simpatično božićnu pjesmu snimati tijekom ljetnih praznika, a iako smo spot snimali u studenom, vrijeme je bilo poput onog uoči Uskrsa, no, uspjeli smo! Radnja je smještena u čaroban božićni ambijent jedne divne vikendice i baš smo uživali snimajući kraj božićnog drvca, mnoštva poklona i vatrice iz kamina. Sve nas je posebno oduševio dolazak Djeda Mraza, i, naravno, snijeg kojeg smo toliko silno željeli. Ideja mog tima i mene je bila da publici pružimo momente tople obiteljske atmosfere, a najveća će mi nagrada biti ukoliko moja božićna pjesma zaživi i postane pjesmom koja će se pjevušiti svakog Božića!'  -veselo će Endi koji, baš sukladno svojim godinama, na kraju spota zaželi da Božić s najdražima potraje zauvijek.

Endi singl

Još vijesti