Slika nije pronađena

Status solo osobe može ti omogućiti da se 'skockaš' i da se fokusiraš samo na sebi važne stvari. Nužan je nakon dugogodišnje veze, ali s vremenom ćeš si morati priznati da si ponovno spremna za novi ljubavni pokušaj (nadamo se da ne krah).

Kako znati jesi li predugo single?

1. Sliniš nad fotkama sretnih parova ili kada ih vidiš uživo imaš flashback na neku od svojih prošlih veza – nemoj se zavaravati, da ti je skroz okej biti single, prošla bi kraj njih kao pokraj turskog groblja ili zakolutala očima. Zamišljenost i lagana zavidnost su znak da i ti želiš isto.


2. Svaki dan doslovno sliniš po svojem jastuku i/ili se penješ po plišancima/jastucima – navike koje prakticiraš prilikom spavanja puno govore o tvojem psihičkom stanju jer ih radiš podsvjesno. Ako radiš nešto od ovoga, vjerojatno ti treba osoba po kojoj ćeš sliniti ili po kojoj ćeš se penjati.


3. Sama se brineš o svim svojim potrebama – iako je ovo znak emancipacije i odrastanja, ponekad je dobro da o nama brine još netko. Ne zato što ne možemo same, nego zato što je u dvoje ljepše. I baš zato što možeš sama brinuti o sebi, spremna si da primiš nekoga drugog u život i to na najbolji mogući način – da ne ovisiš o njemu, nego da bude tvoja savršena nadopuna.


4. Nesretna si iz dana u dan – društvene norme nam nameću način razmišljanja. I to neizbježno. Svi su u vezama, jedino ti si singl? Naravno da i ti želiš da se to promjeni i tužna si kada se svi druže parovski, a ti ne možeš. Prijatelji i obitelj mogu okupirati tvoje vrijeme, ali ne na način na koji bi veza. Možda si baš zbog toga nesretna...

via GIPHY


5. Razmišljaš o svojem idealnom vjenčanju i sve ti je već na papiru, jedino ne zna tko će biti tvoj odabranik – ako si već sve isplanirala, osim jedne sitnice (njega!), znači da ti je do toga stalo. Cure kojima je sasvim okej biti singl, zamišljaju se samo u aktivnostima za koje im ne treba partner.


Foto:  Visual Hunt/YouTube Screenshot/Pexels/Giphy/Shutterstock

M.Z.


Pročitajte još:

Solo si preko praznika? Nema beda, evo zašto je to totalno cool!

Nema beda - sedam razloga zašto je okej biti single u srednjoj

10 stvari koje totalno kuže svi oni koji su predugo single

znakovi promjena status singl solo U vezi

Još vijesti