Slika nije pronađena
Svaki dan imamo priliku zaviriti u živote slavnih pjevačica, glumica i starleta i možda im na prvu i zavidimo na popularnosti, savršenim fotkama i glamuroznom životu, no svaka slava dolazi uz neku cijenu, odricanje i ustupke.

Djevojke iz Little Mix-a ne smiju zatrudnjeti

Otkad su se Pez i “el Maliko” zaručili, obožavatelji su poludjeli i već fantaziraju o vjenčanju i djeci. Iako je Perrie otkrila da još nisu imali vremena za detaljnije planove oko vjenčanja jer oboje previše rade, podijelila je s obožavateljima svoje duboke osjećaje koje gaji prema Zaynu Maliku. On je prema njenim riječima “onaj pravi”.


Iako su ludo zaljubljeni i planiraju zajednički život, Leigh-Anne bila je jasna kad je rekla da trenutno ni jedna cura iz Little Mix-a ne smije ostati trudna: “Nijedna cura ne smije ostati trudna jer će Little Mix trajati vječno, zato, sorry, ali bez beba!”, prenio je Sugarscape.

Možda im se sada ne čini tako, ali u jednom će trenutku možda poželjeti i djecu. Kako će se to odraziti na popularnost benda? Svi znamo da ništa ne traje vječno, a tek ćemo vidjeti što će curama s vremenom biti na prvom mjestu top prioriteta u životu – slava benda ili možda osobna sreća u privatnom životu.

Shakira ne smije snimati spotove niti duete s muškim kolegama pjevačima

Shakirin dečko Gerard Piqué nije oduševljen idejom da njegova “baby mama” pjeva u duetima s muškarcima pjevačima, a pogotovo da snima vruće spotove s muškim kolegama. Ovaj španjolski nogometaš zabranio je Shakiri da snima spotove sa pjevačima suprotnog spola.

“Jako je teritorijalan, a obzirom da mi više ne dopušta da snimam spotove s muškarcima, pa, moram ih snimati sa ženama”, rekla je Shakira misleći pritom na spot Can’t Remember to Forget You koji je snimila s Rihannom. “Više je nego jasno da sada više ne mogu snimati spotove kakve sam snimala prije.”


Dakle, dečko joj je zabranio vruće scene s drugim muškarcima i iako možemo suosjećati s njime kad pogledamo neki od starijih spotova ove seksi pjevačice, pitamo se koliko će to utjecati na njenu popularnost i posebnost koju je gradila od početka karijere.

Što vi mislite o svemu? Je li teško balansirati privatni i javni (poslovni) život kad ste slavni i popularni?


L.B.

privatni život posao ograničenja

Još vijesti