Slika nije pronađena

Policija je u utorak oko tri sata ujutro po lokalnom vremenu okružila dom repera Chrisa Browna. Dobili su informaciju da je misici prijetio pištoljem. Dramu pred kućom pratile su televizijske kamere, Dnevnik.hr.

Policija je objavila da je Chris Brown izašao iz svog doma u Los Angelesu nakon što su policajci dobili nalog za pretres te ušli u njegovu vilu, javlja New York Post, ali i brojni drugi svjetski mediji.

Kraj je to višesatne drame koja se odvijala ispred njegovog doma. Sve je počelo u utorak oko tri sata ujutro, kada je Miss Kalifornije pozvala 911 i rekla da joj glazbenik prijeti oružjem. Policija je izjavila i da u Brownovom domu djevojke nije bilo kada su oni stigli. Poručnik Chris Ramirez dodao je da je iz Chrisovog doma ispraćeno nekoliko ljudi te da će svi biti ispitani. Nitko se, kaže, nije opirao i svi su surađivali s policijom.

Chris se putem Instagrama obratio javnosti i tvrdio kako ništa nije kriv! Vrijeđao je policiju i rekao kako ga je sve iznenadilo.

Objavio je tri videa u kojima tvrdi da je nepravedno optužen za sve. Naziva se ocem i poštenim glazbenikom, a brojne psovke koje je izrekao na račun policije teško je nabrojati.


>> Kako je to sve izgledalo pogledajte ovdje - foto i video

Više: Dnevnik.hr

Policija reper Chris Brown

Još vijesti