Slika nije pronađena

22-godišnji glazbenik, najpoznatiji po pjesmi 'Betrayed', Lil Xan očekuje svoje prvo dijete! Da, vjerujemo da je svima potreban trenutak da vam ova vijest 'sjedne'.

Da, Lil Xan je objavio vijest putem Instagrama uz opis: 'Htio sam čekati, ali jednostavno ne mogu ostaviti svoje obožavatelje da žive u neznanju, službeno je – bit ću otac. Ljudi, puno vas volim i nadam se da ćete ostati sa mnom i na ovom ludom putovanju. Nikada se nisam osjećao sretnijim u svom životu. Svi ste pozvani na zabavu otkrivanja spola bebe, obećajem!'.


Naravno, prvo što pomislite je najvjerojatnije: 'O moj bože on je s Noahom Cyrus!', a odgovor je: 'Ne, apsolutno ne!'. Xan će dobiti dijete sa svojom novom djevojkom Annie Smith, koja je u vezi s Lil Xanom od Dana zahvalnosti.

Noah Cyrus nije dobro prihvatila vijest svog bivšeg dečka. Naime, satima nakon objave o trudnoći, Noah je objavila Story, na svom Instagram profilu, u kojem je uplakana. Na fotki ona komentira: 'Koji dan'.
Međutim, na svom Instagram profilu objavila je fotku uz koju je u captionu naglasila: 'Bit ću sretna, makar to bilo zadnje što sam napravila!'


Foto: Instagram Screenshot/ Instagram/ Instagram Story Screenshot


M.S.K.

Pogledajte još:

Ljudi googlaju Rihannu i svoj datum rođenja – kada vidiš zašto nećeš ni ti moći odoljeti

Ariana još jednom ulazi u povijest - oborila je rekord koji nitko drugi nije mogao već 55 godina

Lady Gaga napravila nevjerojatnu posvetu svojoj ulozi u filmu! Ally će zauvijek ostati dio nje

celebrity postat će tata reper pjevač vijest glazbenik zanimljivost celeb Čeka dijete lil xan

Još vijesti