Slika nije pronađena

Dora je zadnjih godina postala sve zanimljivija za pratiti jer bude itekako smiješnih nastupa, ali i nekih odličnih. Najavljeno je već tko će sve ove godine nastupiti na Dori, a pjesme se sada već mogu i poslušati.

Ako je vjerovati po tome koja glazba trenutno trenda u Hrvatskoj, gledatelji i pratitelji Dore već imaju neke favorite. Točnije, tri pjesme su se izdvojile. Dora se ove godine održava u subotu, 19. veljače, što je za 5 dana, a oni koji su nestrpljivi mogu već sada poslušati pjesme koje su ove godine ušle u uži krug domaćeg glazbenog natjecanja za pjesmu koja će nas predstavljati na Eurosongu. S obzirom da nam sada već tradicionalno ne ide na ovom natjecanju, očekivanja su na nuli, ali možda ove godine ipak i mi možemo imati šanse. Od svih pjesma koja su najavljene, tri su se već izdvojile i trendaju na YouTubeu, piše Index. Ono što je kul je da su vlasnici svih triju pjesama mladi izvođači. Prva i najpopularnija je pjesma Marka Bošnjaka 'Moli za nas'.



Odmah iza nje po slušanosti je Mia Negovetić i 'Forgive Me'.



A na trećem je mjestu, i zadnja pjesma s Dore koja je u trendingu Mia Dimšić i 'Guilty Pleasure'.



To su izgleda one tri koje su najviše zapele za uho slušateljima i koje već sada puno ljudi vrti na YouTubeu. Svi su posebno oduševljeni Markom Bošnjakom i njegovim glasom koji je jedini od ova tri koji pjeva na hrvatskom.

Pjesma Mije Negovetić pola je na hrvatskom, pola na engleskom i standardno je – balada.

A tu je i Mia Dimšić, koja se također izdvojila iako pjeva na engleskom. Mnogi misle kako nas treba predstavljati pjesma na hrvatskom, ali kada poslušaš Mijinu pjesmu, možda promijeniš mišljenje.

Pogledajte još:

Niti celebovi ne briljiraju uvijek na prvim spojevima – ispričali su svoja sramotna i loša iskustva

Romantična priča koja će se svidjeti fanovima 'Aftera': Novi teen film među najgledanijima na Netflixu

Najluđe stvari koje su celebovi napravili zbog ljubavi – ovakve geste nemoj očekivati od svog dečka

glazba trending youtube dora 2022 favoriti na dori

Još vijesti