Slika nije pronađena

Ando Miri, Mat Miri i Timi Miri čine Mirise, mladi rock bend iz Čakovca koji zajedno rade i sviraju autorsku glazbu, a uskoro će izdati i svoj album prvijenac.Do sada su objavili dva singla, 'Ljudi' i 'Sastanak' koji su prošli odlično! Nedavno su imali i nastup uživo emisiji 'Daj pet(ak)' na HRT-u, a kako su zvučali možete provjeriti ovdje.

Dečki su u stvaranju totalno samostalni – oni, osim što sviraju autorsku glazbu, sami spremaju i objavu svojeg prvog albuma pod nazivom 'Poslije dugog skitanja' jer im se, kako kažu za Teen385, ne sviđa način na koji rade domaći izdavači. 20. srpnja izlazi taj album koji sadrži 14 pjesama i kojim planiraju pokoriti domaću glazbenu scenu.

A post shared by Mirisi (@mirisi.official) on


Na albumu ćemo imati priliku čuti kako zvuče solo, u duetu ili u punom sastavu – tri vokala, gitara, bas i bubnjevi su ono što obećaje. U najavi kažu da su pripremili brojna iznenađenja i da je sadržaj albuma raznolik, kako žanrovski tako i stilski. I braća Miri vole slušati žanrovski raznoliku glazbu pa su i album prilagodili različitim profilima slušatelja. Njihova specifičnost svakako je i upornost i ta bratska energija. Malu pomoć su dobili i od akademskog slikara Bojana Miljančića koji je oslikao omot za album i od Marka Lajtmana zaduženog za produkciju.

Za one koji ne mogu izdržati do 20. srpnja, dečki su pripremili kratki album player u kojem možete preslušati dio svake pjesme s albuma 'Poslije dugog skitanja'.

Možete ih i prostalkati na društvenim mrežama – njihovi Instagram i Facebook profili puni su zanimljivih informacija i fotki (a morate priznati da su dečki vrijedni pogleda)! I ne samo to, dečke tamo možete kontaktirati i upitati ih za njihov recept za uspjeh. Jer ono što se sprema je osvježenje naše glazbene scene!Foto: Mirisi/YouTube


M.Z.

Provjeri još...

Imaju precool ime benda i stvaraju mrak rock glazbu – tri brata iz Čakovca predstavili prvi singl

Zagrebački srednjoškolci rasturaju - bend pred kojim je svijetla budućnost

Tinejdžeri iz Vinkovaca rasturaju na koncertima: bend Revolušn u borbi protiv šunda

mirisi Braća Čakovec rock bend novi album

Još vijesti