Slika nije pronađena

Baš kao u stvarnom životu i prijatelji iz benda mogu zabrijati s istom djevojkom; neko vrijeme kolege iz benda 5 Seconds of Summer nisu razgovarali i to upravo zato što su obojica bili s istom osobom.

Michael Clifford i Luke Hemmings su sada odlični prijatelji, a nekada su ovi mladići bili zakleti neprijatelji zbog cure. No, ova dva glazbenika nisu jedini jer postoji još sličnih situacija u drugim grupama.

Budući da su poznati, gotovo sve obožavateljice žele biti s njima pa zbog toga dolazi do malih trzavica među članovima, ali oni se uglavnom oko toga ne posvađaju pa je zanimljivo vidjeti koji su dečki iz poznatih bendova bili s istom curom:

Zayn Malik & Liam Payne

Jedan bivši i sadašnji član One Directiona su bili s istom djevojkom. Naime, radi se o njihovoj kolegici s X-Factora, Cher Lloyd. Svi natjecatelji glazbenog showa su boravili u istoj kući tijekom 2010. godine, a u to vrijeme su Zayn i Cher zabrijali više puta. Premda za to nema dokaza, više izvora je potvrdilo tu priču. No, ako ćemo vjerovati časopisu The Sun, Zayn nije jedini koji je bio s Cher jer je Liam navodno bio s njom tijekom X-Factorovog `boot campa`.


Luke Hemmings & Michael Clifford

Tijekom jednog intervjua 2013. dečke je kolega iz grupe Ashton Irwin pitao jesu li neki članovi benda hodali s istom djevojkom. Naravno, to se odnosilo na Lukea i Michaela koji su išli u školu zajedno. Luke je potvrdio bubnjarove sumnje, a Michael je rekao kako nisu hodali s istom djevojkom, a naglasio je riječ `hodali`, što je još više potvrdilo sumnje da su bili s istom osobom.


Joe Jonas & Nick Jonas

Dvojica braće i bivših članova grupe Jonas Brothers, Nick i Joe, dijelili su svašta pa tako i jednu curu. Radi se o tome da su 2012. Nick i Gigi Hadid viđeni zajedno, s kojom je nekoliko godina kasnije bio Joe. U to vrijeme Joe je bio u vezi s Blandom Eggenschwiler. Najčudnije od svega je to što su njih četvero viđeni zajedno na duplom spoju.


The Vamps

Iako Brad Simpson i pjevačica Fifth Harmonyja, Lauren Jauregui, nikada nisu javno potvrdili svoju vezu, svi su znali da su bili zajedno. Kada je grupu intervjuirala jedna australijska radio postaja, pitali su Brada o toj vezi, a u priču je uskočio kolega iz benda, James McVey, te rekao da su `svi oni dobili malo Lauren`. Na to se nadovezao i Tristan Evans pa rekao da je on bio s njom od travnja pa do prosinca. Ove izjave su bile vrlo seksističke te su trebale posramiti Lauren, ali kasnije su se dečki oglasili i rekli da nisu tako mislili, nego su htjeli reći da su svi flertali s njom jedno vrijeme.


George Shelley & Josh Cuthbert

Premda George više nije u grupi Union J, ovo valja spomenuti jer su on i Josh petljali s pjevačicom Ellom Henderson. George je s njom bio samo tri mjeseca prije nego je ona postala Joshova djevojka. Zanimljivo je to što su njih dvoje još uvijek zajedno.Izvor: teen.com

Foto: Instagram/getty

I.P.

Pročitajte još:

`Ne, on je moj`: slavne cure koje su se posvađale oko istog dečka

Tko tu koga? Prijateljice Taylor Swift koje su bile u vezi s njezinim bivšima

Dvije cure - jedna simpatija: tajni znakovi da se isti dečko sviđa i tvojoj prijateljici

Dečki ista cura bend bendovi

Još vijesti