Slika nije pronađena

I poznati su samo obični ljudi koji često nemaju vremena ni volje za vojničke drilove u teretanama.

Iako mnoge hollywoodske zvijezde tvrde da su vrlo posvećene vježbanju, neke od njih su otvoreno rekle da ne vole trenirati niti žele da im vježbanje postane dio svakodnevne rutine. Pogledajte koje poznate curke imaju sjajnu figuru, ali za koju mogu da se zahvale samo genetici.

1. Taylor Swift

Ova pjevačica je otvoreno govorila kako ne želi da njen izgled prednjači u njenoj karijeri i da skreće pažnju s glazbe koju stvara. Taylor Swift je rekla za Vogue 2012. godine da ne voli vježbati i da se ne pridržava plana zdrave prehrane, jer joj nije fina. Ipak, vrlo je aktivna na turnejama i tokom priprema spotova – tako, na neki način, balansira nedostatak fizičke aktivnosti.

2. Gwen Stefani

Bivša pjevačica benda No doubt uvijek je bila zgodna i mišićava. Ipak, iako je ranije bila opterećena vježbama i dijetama, Gven je otkrila da je stala na loptu i odlučila da se odmori od vježbanja. Zbog toga što je mama, nema vremena za uživanje u treniranju kao nekada. Zato sada najviše vremena provodi sa svojom djecom – i uživa u tome.

3. Sienna Miller

Iako Sienna trenutno ne trenira, sport je ranije igrao veliku ulogu u njenom životu. Dok je odrastala, bavila se natjecateljskim sportovima, pa joj je iz tog perioda ostala odlična figura. Sienna je nekoliko puta izjavila da prezire teretanu i da takav oblik intenzivnog treniranja nikada neće biti dijelom njenog života. Također, njen najveći problem je to što joj treniranje brzo dosadi, pa najviše voli trenirati različite sportove s loptom.

4. Megan Fox

Megan Fox je jedna od rijetkih žena koja je imala tu sreću da ima prirodno brz metabolizam. Iako nikada nije vježbala, Megan je priznala da posle rađanja dvoje djece ipak mora početi s odlascima u teretanu, jer zna da joj figura neće potrajati vječno. Zato svako malo Megan izdvoji vrijeme za vježbanje sa osobnim trenerom, ali kaže da joj ni to nije najomiljeniji dio dana.

L.B./izvor: Blic

foto: Instagram, Twitter

Teretana slavne djevojke metabolizam sienna miller megan fox Taylor Swift

Još vijesti