Slika nije pronađena

Chris Brown, novi stari dečko popularne pjevačice Rihanne, konačno je u jednom showu otvoreno progovorio o tome kako se osjeća jer je prije tri godine brutalno pretukao svoju djevojku.

Podsjetimo se, par se pomirio 2012. godine, a raskinuli su 2009. godine nakon što je Chris izudarao Rihannu, a fotografije njezinog unakaženoga lica obišle su i šokirale svijet.

'Pokušavam biti najbolji čovjek koji mogu biti i pokušavam joj pokazati koliko mi je žao za incident koji se dogodio u vjerojatno najgorem dijelu moga života. No ona je bila i jest prekrasna osoba i ja sam neizmjerno zahvalan za to. Ljudi imaju pravo na svoja mišljenja. Ne mogu ići okolo i nekoga okrivljavati. Sve je to moja odgovornost i ja tako rastem kao muškarac', rekao je Chris Brown.

'Kako sam stariji tako shvaćam da moram biti zreliji i stalno sam pred očima javnosti pa se moram fokusirati na to da učinim pravu stvar i da budem skromnija osoba. Prije sam bio arogantan i pun sebe. Svi imamo svoj temperament, ali ja ga tada nisam znao kontrolirati jer sam mislio da mi je svijet pod nogama', zaključio je Brown.

rihanna Chris Brown