Slika nije pronađena

Otac Chrisa Browna, pjevača koji je zapravo najpoznatiji po svojoj vezi s pjevačicom Rihannom, rekao je kako mu se nimalo ne sviđa činjenica da je ovaj par obnovio svoju vezu.

Naime, otac Chrisa Browna smatra kako su Crhis i Rihanna previše slični da bi imali zdravu vezu te dodaje: 'U vezi treba biti ravnoteže, a kod njih je nema. Netko mora biti spontan, a netko prizemljen i realan. No, i da skupim puno ljudi i napravim prosvjed na kojem bi svi Chrisu poručili da se makne od Rihanne, on bi učinio ono što želi. Ipak, na kraju danu želim da je sretan.'

Kada se radi o činjenici da je Chris brutalno premlatio Rihannu prije nekoliko godina, Chrisov otac kaže kako se sve dogodilo upravo zbog činjenice da je par previše sličan te da uvreda i batine nisu dolazile samo s Chrisove strane. To su bile okolnosti u kojima se nisu složili i iz svega je ispalo to što je ispalo, smatra Chrisov otac te je na kraju dodao da bi on osobno bio mnogo sretniji da je njegov sin s Karrueche Tran ili Jordin Sparks.

Poslušajte zajednički singl Rihanne i Chrisa Browna pod nazivom 'Nobody's Business':

rihanna Chris Brown