Slika nije pronađena

U medijima je sve više fotografija na kojima su opet zajedno Rihanna i Chris Brown, međutim, u priču se ubacila i Karrueche Tran, bivša, a neki kažu i sadašnja djevojka Chrisa Browna. Naime, ona i Rihanna bore se za Chrisovu naklonost.

Obje djevojke si šalju indirektne poruke putem fotografija na društvenim mrežama. Manekenka Karrueche Tran tako je ovih dana na Twitteru stavila fotku na kojoj je u majici na kojoj piše: 'Chris Brown - A Bathing Ape', koja joj je ostala iz veze s Brownom.

Dobro upućeni izvor je rekao: 'Karrueche i Rihanna  se doista bore za Chrisa Browna i već si tjednima šalju kodirane poruke na društvenim mrežama. One mrze jedna drugu, ali čini se da je Chris zadovoljan jer je u vezi i s jednom i drugom u isto vrijeme. Natjecale su se i na Božić koja će mu poslati ljepšu čestitku. Rihanna je viđena s njim na sam Božić, ali on u tome ne vidi razloga da ne nastavi i s Karrueche.'

Također, obje su djevojke izjavile da žele proslaviti Novu godinu s njim. Čini se kako Brown ove godine doista može birati, a što će izabrati, ostaje nam čekati da vidimo.

Foto: Twitter

rihanna Chris Brown Karrueche Tran