Slika nije pronađena

Neki ljudi jednostavno nisu dobri u čuvanju tajni, dok ih drugi namjerno kažu uz ispriku da im je `izletilo`. Kada ste bliski s nekim slavnim tada se čuvanje tajne čini kao nemoguća misija.

Biti prijatelj sa slavnom facom za sobom vuče mnoge povlastice. No, to takvo prijateljstvo može biti vrlo teško upravo zbog različitih stvari koje treba zadržati za sebe.

Kada su slavne face prijatelji s drugim celebovima tada znaju brojne tajne koje nikako ne bi smjele doći u javnost. Celebrity osobe koje svakodnevno daju intervjue često znaju i `zaribati` i otkriti pokoju tajnog svog slavnog prijatelja ili prijateljice.

Evo koji su celebovi javnosti otkrili tajne drugih slavnih faca:

Taylor Swift

Pjevačica je odabrana za kumu djetetu glumice i modela Jamie King. Tay je slučajno otkrila javnosti da će dijete biti dječak. U videu koji je Taylor stavila na Instagram jasno se može čuti Jamie koja govori `On pruža ruku prema tebi`, što je bila potvrda da je dječak u pitanju.T-Pain

Glumac Robert Pattinson je naučio svoju lekciju o javnom objavljivanju zaruka, ali nažalost T-Pain ga je usosio. Naime, T-Pain je javnosti rekao kako je Rob zaručen za pjevačicu FKA Twigs te se nakon toga pokušao izvući sa `šalim se`...nije mu prošlo naravno.Anne Hathaway

U intervjuu za Glamour glumica se slučajno izbrbljala o vezi Taylor Swift i glumca Jakea Gyllenhaala. Neko vrijeme se šuškalo da su pjevačica i glumac u vezi, ali nikada to nisu potvrdili. No, ništa za to- tu je bila Anne koja je sve razjasnila. Kada je pričala o tome kako je upoznala Tay rekla je: `upoznala sam ju dok su Jake i ona bili zajedno`.


Britney Spears

Pjevačica i glumica Zoe Saldana prijateljice su još otkada su zajedno snimale film Crossroads. Zoe je 2014. bila trudna, ali je pokušala sve detalje oko trudnoće sakriti od javnosti. Britney je slučajno rekla kako je pred Zoe velika budućnost i nakon toga je javnost shvatila da je glumica trudna s blizancima.


Khloe Kardashian

Kada su tada maloljetna sestra Kylie i reper Tyga  započeli vezu javnost je čekala da Kylie postane punoljetna kako bi pitali bilo što u vezi toga. No, sestra Khloe je sve otkrila u jednom intervjuu. Rekla je kako njena sestra ne živi život normalne 17-godišnjakinje te da je u redu to što želi biti sa starijim Tygom. Naravno, Khloe nije znala da ni mlađa seka ni reper to nisu potvrdili.Kelly Rowland

Zahvaljujući pjevačici svijet je saznao da su Beyonce i Jay Z budući roditelji malene djevojčice. Naravno, to par nikome nije rekao osim obitelji pa je ova tajna vijest brzo odjeknula u javnosti.

Izvor: teen.com

Foto: gettyimages.com

I.P.

Pročitajte još:

Zalomilo se: celebovi koji su dobili dijete jako mladi

Čekali su do braka: celebovi koji nisu žurili sa seksom

Mama, otpuštena si: celebovi koji su dali otkaz svojim roditeljima

celebovi slavne face tajne poznati

Još vijesti