Albina Grčić - 1

Kao što je i obećala uz prethodna dva nedavno objavljena singla – „27.“ i „Žar“, Albina otkriva najnoviju pjesmu i video spot nastao u izrazito intenzivnom i aktivnom kreativnom periodu.

Najnovija autorska pjesma „Grad Sve Zna“ nastala je u relativno kratkom roku, a cjelokupna glazbena priča je obogaćena LIU JO suradnjom! „Grad Sve Zna“ od sad se može slušati i na svim glazbenim platformama.

„Iako mi inspiracija, kao i većini, najčešće dolazi iz osobnih ili bliskih izvora, uvijek volim ostaviti prostora u kojem slušatelji mogu interpretirati značenja svatko za sebe, pa tako i ovaj put. Tematika je prilično univerzalna, mnogi bi se mogli prepoznati ili povezati s pjesmom, nadam se da će neke motivirati ili ohrabriti, a isto tako vjerujem da – ovisno o perspektivi gledanja – isti stih svakom može značiti za nijansu nešto drugačije. Iz osobne perspektive, rekla bih da pjesma donosi jednu novu i moćnu energiju koja na površinu izvlači i predstavlja još jednu drugačiju verziju mene“, poručila ja dvadesetčetverogodišnja glazbenica koja, kao sve etabliranija autorica, i ovog puta potpisuje tekst. Glazbenu ideju su tijekom kreativnog procesa upotpunili prijateljica i kolegica Đana Smajo koja je uz prateće vokale pjesmi doprinijela svojim štihom i zanimljivim detaljima te Hrvoje Domazet koji uz Đanu potpisuje glazbu, a također stoji iza aranžmana i cjelokupne produkcije, odnosno mixa i masteringa singla.

Albina Grčić - 2

„Sretna sam što nastavljam suradnju s dragim ljudima jer smo ponovo zajedno došli do, smatram, jako, jako lijepog rezultata, a to je ova pjesma koju vam upravo predstavljamo“, izjavila je Albina o nastajanju same pjesme koju prati video spot (powered by LIU JO and Fashion & Friends) nastao u suradnji s redateljsko-producentskim duom Luka Matković & Ana Cindrić.
„Luka i Ana napravili su sjajan posao i sretna sam što mogu reći da mi je ovaj spot jedan od najdražih do sad! U fokusu je snaga i samosvjesnost, a smatram da i mene prikazuje u takvom svjetlu. Ono što mi je najdraže od svega je to što je atmosfera na snimanju bila predivna i bilo mi je preugodno raditi s cijelim timom“, opisala je Albina snimanje spota u sklopu čega je ostvarila suradnju s LIU JO i Fashion & Friends te se i sama okušala kao stilistica.

Albina Grčić - 3


„Riječ je o još jednoj uspješnoj i lijepoj suradnji. Jako sam zahvalna na prilici da nosim takav brand, a posebno mi je drago što sam svu odjeću mogla sama odabrati. Svi smo jako zadovoljni kako se sve super uklopilo u vizualni aspekt spota.“ S obzirom na to da su ženstvenost, intenzitet i senzualnost riječi koje opisuju LIU JO svijet iluzija, Tina Čima (marketing menadžerica Fashion Companyja) ističe kako je „Albina svojim identitetom savršeno - na LIU JO način - objedinila upravo taj spoj sofisticiranog, ženstvenog i autentičnog“. Posebna zanimljivost ove suradnje zaokružena glazbenom video pričom je što će se, od 5. lipnja u LIU JO dućanima u Zagrebu i Splitu, moći pronaći odjeća koju je glazbenica nosila u spotu i photo shootingu – u kutku odjeće po preporuci Albine!

Albina Grčić


„Pjesma nas je oduševila na prvo slušanje i jako nam je drago što smo imali priliku surađivati s Albinom. Albina je već imala smjernice za kontekst spota na koje smo se mi kreativno nadovezali, a dalje je čitav proces tekao opušteno i prirodno. Lokacija snimanja, Studio Katran, savršeno je poslužila za ovu mračnu estetiku pa smo čak i neplanirano, spontano došli do scena koje nismo prvobitno imali u konceptu“, opisali su druženje i rad na snimanju Luka Matković & Ana Cindrić, dodavši uz to veliku zahvalu svima koji su, na bilo koji način pomogli realizaciji ovog glazbenog video spota.

albina grčić grad sve zna nova pjesma promo glazba

Još vijesti