Slika nije pronađena

Dvije velike glumačke zvijezde ćemo uskoro gledati u novoj romantičnoj komediji! Radi se o glavnoj glumici iz serije filmova 'To All The Boys I've Loved Before' i neodoljivom glumcu iz serije 'Riverdale'. Svi fanovi ovog filma i serije željno iščekuju novu romantičnu komediju, a ne sumnjamo da će biti odlična s obzirom na već spomenutu glumačku postavu.

Lana Condor, odnosno poznatija kao Lara Jean, i Cole Sprouse će biti glavni likovi nove, sci-fi romantične komedije koji svi željno iščekujemo. Naziv tog filma je već poznat, a on je 'Moonshot' što u prijevodu znači lansiranje na mjesec ili mjesečina. Cijela radnja filma će se zapravo događati u budućnosti, odnosno samo oni najbolji s planeta Zemlje će se preseliti na Mars.

Zatim će Lana i Cole krenuti u putovanje kako bi se na crvenoj planeti vidjeli sa svojim ljubavnim partnerima i simpatijama.  Tek je potvrđena najava ovog filma, ali datum izlaska i premijere još uvijek nije poznat, isto kao što još uvijek nije objavljen trailer filma – u svakom slučaju, nadamo se da će premijera biti još ove godine!

Pogledajte još:

Najsmješnije komedije svih vremena: Ovih 10 su toliko urnebesne da je nemoguće gledati ih bez smijanja

Posljednji nastavak filmskog serijala 'The Kissing Booth' dolazi ove godine! Sada se zna i datum izlaska

Izašla je najava za jednu od najočekivanijih ljubavnih priča godine: Romeo i Julija u New Yorku

Cole Sprouse film moonshot lana condor