Moonshot

Najavljena je da dolazi nekada ove godine, a sve do jučer nije bilo niti trailera. Sada je izašla i najava i datum kada dolazi film. I to je tako uskoro, već ovaj mjesec. Ljubiteljice slatkih filmova, ovo je jedan za vas.

Romantična komedija u kojoj glume Cole Sprouse i Lana Condor? Može, već smo zainteresirani! Ovaj duo nam je svima dobro poznat iz drugih uspješnih filmova i serija, ali još ih nismo imali prilike vidjeti zajedno. Sve do sada. U novom filmu 'Moonshot' su oboje u glavnim ulogama. Ipak, ovo je malo drugačija romantična komedija od onih na kakve smo navikli. Mjesto radnje je Mars. Radi se o dvoje studenata koji odlaze na putovanje na Mars jedno od njih da vidi svog dečka, a drugo da to spriječi. Jer radnja ovog filma smještena je u budućnost gdje je čovječanstvo već koloniziralo Mars. Izašao je trailer koji malo bolje pokazuje što nas to očekuje u filmu.

Sve počinje s prikazivanjem veze na daljinu s dečkom koji je na Marsu. Kako bi spasila svoju vezu, Sophie (Lana Condor) se prijavljuje za putovanje na Mars. Međutim, Walt (Cole Sprouse), koji obožava Mars, ali nikada nije imao priliku otići tamo, ušulja se potajno na space shuttle kojim ona ide. I tako počne njihovo druženje i bolje upoznavanje, dok joj istovremeno odnos s dečkom postaje sve gori. Film izlazi uskoro, 31. ožujka, i to na HBO Maxu.

Pogledajte još:

Od danas je u Hrvatskoj dostupna nova platforma za gledanje filmova i serija – evo što nudi

Top 10 najgledanijih filmova sada u Hrvatskoj: Prvi na listi je je drag Hrvatima iz posebnog razloga

Koji je film osvojio Oscara za najbolji film one godine kada si se ti rodila?

Cole Sprouse moonshot romantična komedija lana condor film

Još vijesti