Slika nije pronađena

Uz ovu novu opciju, ni koronavirus karantena neće razdvojiti tebe i tvoju ekipu i spriječiti vas da zajedno ne gledate serije i filmove. Netflix ima novu opciju koja je oduševila ljude, a možeš ju isprobati i ti.

Smanjenje druženja uživo s ljudima, samoizolacija i moguća karantena ne zvuče zabavno niti nešto što jedva čekamo, ali ako se dogodi, treba biti spreman. Netflix je odlučio svojim korisnicima malo pomoći i predstaviti novu opciju 'Netflix Party'. Uz ovu opciju ćeš se osjećati kao da nisi sama dok gledaš seriju koju si inače gledala s BFF, ali sada zbog korone, morate biti razdvojene. Ovaj dodatak možeš na svoj Netflix dodati vrlo jednostavno i brzo. Pronaći ćeš taj dodatak na Google Chromeu, i sve što trebaš napraviti je instalirati ga na svoj laptop ili računalo. Uz pomoć njega možete se ti i BFF sinkronizirati dok gledate omiljeni show. Bez obzira na to gdje se nalazila ti, a gdje druga osoba, uz pomoć ove ekstenzije za Chrome, u isto vrijeme možete gledati seriju ili film. Ima čak i dio za chatanje da možete komentirati sve one scene koje vam zapnu za oko. Osjećat ćete se kao da ste zajedno u stvarnom životu!


Da pokreneš ovaj dodatak, nakon što ga instaliraš, kada sljedeći put otvoriš Netflix, trebala bi ti se u gornjem desnom kutu ekrana pojaviti mala 'Netflix part' ikona. Na njoj možeš dobiti link za privatni Netflix party koji onda samo trebaš poslati svojim frendovima i zabava može početi. Dodatak možeš pronaći OVDJE.

Foto: Shutterstock.com - Mego studio/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Najbolje ocijenjeni Netflixovi filmovi: Samo ovih 7 ima besprijekorni rejting od 100% pozitivnih ocjena

Filmovi koje svaki tinejdžer treba pogledati! Top lista od 10 naslova koje ne smiješ zaobići

Svi binđaju novu Netflixovu horor seriju – nastala je po knjigama sina Stephana Kinga i totalni je hit

zajedno netflix party Koronavirus Netflix gledanje filmova

Još vijesti