Slika nije pronađena

Nekada na traženje filma koji ćeš gledati ode toliko vremena da kada nešto i nađeš, više ti se ne da gledati ili tijekom traženja jednostavno odustaneš, jer nema smisla. Da ti sljedeća potraga za filmom završi što prije, mogla bi pomoći ova lista.

Preporuke drugih mogu dobro doći, tako možemo saznati za neke filmove koje inače ne bismo nikada pronašli, kao i za neke kojima ne bi možda niti dali šansu. Ovo su filmovi koji su trenutno najgledaniji u Hrvatskoj, a jesu li najgledaniji zato što su toliko dobri ili su samo popularni i o njima se priča pa sve zanima koja je fora s njima – ovisi od filma do filma. Na Netflixu možeš uvijek vidjeti koji su filmovi i serije trenutno oni koje najviše ljudi gleda, a pravi je to miks nekih novih filmova, kao i nekih starijih. Trenutno se na top 10 listi nalaze sljedeći filmovi:

10.Ferry

9.The Strange House

8.Things Heard & Seen

7.Duisburg

6.The Hitman's Bodyguard

5.I Am All Girls

4.Little

3.Oxygen

2.The Mitchells and Machines

1.The Woman in the Window

Lista je pravi miks različitih žanrova i filmova iz različitih država, neki od ovih će se sigurno svidjeti i tebi. Onaj koji je trenutno najpopularniji 'The Woman in the Window' je krimi psihološki film koji podsjeća na 'Girl on the Train' koji je oduševio ljude prije nekoliko godina. Tu je i jedan animirani film, pravi girly teen film 'Little', ali većinom su tu horori i krimi filmovi. Jedan koji ipak savjetujemo da preskočiš je 'Things Heard & Seen', horor koji nas je itekako razočarao.

Pogledajte još:

Skrivena poruka: Nitko nije skužio što je zapravo Snape rekao Harryju Potteru kada su se prvi put upoznali!

Zvijezde filma 'To All The Boys' i serije 'Riverdale' uskoro gledamo u romantičnoj komediji na Marsu

Posljednji nastavak filmskog serijala 'The Kissing Booth' dolazi ove godine! Sada se zna i datum izlaska

Hrvatska najgledaniji Filmovi lista Netflix

Još vijesti