filmovi

Kada ne možemo odlučiti koji film gledati, a gleda nam se nešto, bacimo oko na listu najgledanijih filmova u Hrvatskoj. Evo kojih su to 10 naslova trenutno kod nas veliki hit i svi ih gledaju.

Neki od ovih filmova su postali popularni odmah po izlasku jer su osvojili ljude radnjom ili nekim detaljem. Poput primjerice mjesta radnje. U novom Netflixovom filmu mjesto radnje je ni manje ni više nego naš Split! I to je bilo ono što ga je prodalo, svi su pohrlili gledati ga i sada je non stop na broju 1 kao najgledaniji film u Hrvatskoj. Na Netflixovoj listi najgledanijih filmova u Hrvatskoj trenutno nisu samo oni koji su tek izašli, već se tu pojave i neki stariji naslovi koji su sada došli na Netflix. Tako je lista najgledanijih filmova prvi spoj svega i svačega! Evo kojih je to 10 najgledanijih kod nas baš sada.

10.21

9.Ready Player One
8.Restless
7.The DaVinci Code
6.Bumblebee

5.The Pirates: The Last Royal Treasure
4.The Tinder Swindler
3.Venom

2.Against the Ice
1.The Weekend Away

Ovaj tjedan je lista filmova jako dobra i na njoj se našlo dosta starijih i novijih naslova koje se svakako isplati pogledati. Međutim, 'The Pirates: The Last Royal Treasure' ipak preporučujemo da preskočiš.

Pogledajte još:

Jacob Elordi je u 'Euphoriji' i filmovima UVIJEK bez majice – ispričao je u kojoj situaciji ga to smeta

Koji film odabrati kada trebaš zadovoljiti ukuse više različitih ljudi: S ovih 10 ne možeš pogriješiti

Netflixov novi fejl: Tek je izašao nastavak popularnog teen filma i već su ga svi popljuvali

Hrvatska najpopularniji filmovi najgledaniji Filmovi Netflix

Još vijesti