Slika nije pronađena

Ugledni američki časopis 'People' proglasio je najljepšu ženu na svijetu po svom izboru. Radi se o glumici koja ima filmski hit 'Iron Man 3' te se ujedno pojavljuje i na najnovijoj naslovnici ovog časopisa.

Radi se o Gwyneth Paltrow. Ovu titulu prije nje su ponijele i Angelina Jolie, Julia Roberts, Michelle Pfeiffer, Nicole Kidman i Halle Berry.

Glumica je rekla kako se uglavnom ne uređuje previše kada ne snima i nije na nekim službenim događanjima te voli biti u majici i trapericama. Dodala je i: 'Moj suprug Chris Martin često se zeza s tim pa kada se konačno sredim, kaže mi: 'Oh, pa ti si doista Gwyneth Paltrow sada!' To je zato jer je navikao vidjeti me u vrećastim hlačama i s raščupanom kosom te bez šminke.'

Gwyneth Paltrow poznata je po svojoj sklonosti zdravoj prehrani te redovitoj tjelovježbi o čemu kaže: 'Zbog redovite vježbe sam mladolika i osjećam se jakom. Kada sam započela s vježbanjem pomislila sam da se radi o noćnoj mori i da nikada to neću uspjeti, ali sada je lako kao pranje zubi, jednostavno to odradim.'

Što vi mislite, je li Gwyneth doista zaradila titulu najljepše žene na svijetu ili biste vi izabrali neku drugu slavnu osobu?

>> Više o filmu Iron Man 3

Gwyneth Paltrow Iron Man angelina jolie julia roberts Michelle Pfeiffer

Još vijesti