disney

Nikada nećemo biti prestari za obožavati Disney princeze. Voljeli smo ih kao mali, a volimo ih i danas. Uvijek se osjećamo kao da smo živjeli u laži cijelo djetinjstvo kada saznamo nešto novo o Disney crtićima. Poput ovoga.

Ne bi mislili da su Disney crtići toliko puno skrivenih stvari, ali svako malo saznamo nešto potpuno novo što nas skroz šokira i iznenadi. Poruke i tajni znakovi su svuda po crtićima što djeca ne mogu nikako povezati, ali kada kao stariji gledamo, više nam je toga jasno. Ispada da postoji i tajna poruka u večernjim haljinama Disney princeza, a rijetko tko je to sam primijetio. Iako je prilično očito. Ali kome bi palo na pamet. Po toj teoriji Disney je napravio raspodjelu između princeza: one koje su rođene kao princeze i one koje su se udale i tako postale princeze, piše Seventeen. Nemaju jednake outfite na balovima. Razlika je u rukavicama!

Nismo nikada mislili da je to bitno i činilo se kao dio outfita, ali izgleda da ipak nije samo modni odabir. One princeze koje su rođene kao princeze ne nose rukavice, a one koje nisu, uz večernje haljine imaju na rukama i dugačke rukavice. Iznimka su Pokahontas, Mulan i Jasmin, jer one su iz drugih vremenskih razdoblja kada se nije išlo na bal.

Iz Disneyja nisu nikada otkrili je li ovo puka slučajnost ili ne, ali nekako se čini da je prevelika slučajnost da bi bila samo to - slučajnost. Tako princeze poput Aurore, Ariel ili Snjeguljice, ne nose rukavice, a imaju ih Belle, Tiana i Pepeljuga. Sve ove zadnje tri nisu bile princeze dok nisu upoznale princa i imale svoj sretan završetak.

Pogledajte još:

Disney teorije zavjere: Lude teorije koje su pale na pamet gledateljima, ali koje JAKO imaju smisla

Od Aladina do Pepeljuge: Kako bi izgledali likovi iz Disney crtića da su ljudi? [FOTO]

Najčudnijih 9 stvari iz Disney crtića koje nikako nemaju smisla – a koje nismo primijetili

haljine disney teorija teorija disney princeze

Još vijesti