1

Teorije zavjere su uvijek zanimljive za čitati. Nekada su totalno glupe i jasno je da nemaju smisla, ali nekada...nekada se stvarno zapitamo je li tako nešto moguće jer zvuče jako realno i imaju smisla. Koje su to teorije zavjere vezane za Disney i njegove crtiće?


Disney crtići postoje već godinama, a svako toliko izađe neki novi koji postane ultra popularan. Iako su za djecu, to nas ne sprječava da ih gledamo, a neki ih gledaju i s malo više pažnje nego ostali. Primjećuju detalje koje bi nam svima inače promakli, pronalaze poveznice između različitih crtića i sve svoje lude teorije dijele na internetu. Ovo su neke od najluđih teorija o Disney crtićima i sve do jedne imaju jako smisla. O kojima se sve radi, pogledaj u nastavku...

Boo je zapravo vještica u Meridi Hrabroj


Foto: Imdb / Screenshot

Ovo je jedna od definitivno najmanje očekivanih teorija. Ne bi nikada rekli, ali ljudi tvrde da je djevojčica Boo iz crtića Čudovišta iz ormara zapravo vještica u Meridi Hrabroj! Svima je dobro poznato veliko plavo čudovište Sulley – neki su uočili njegov crtež na zidu vještice u Meridi. I to nije sve. Tvrde da zapravo sva stvorenja u Pixar svijetu mogu govoriti zbog vještice koja je bacila tu magiju. Po toj teoriji, svi Pixar crtići zapravo se događaju u istom svijetu i na neki su način povezani.

disneycrtićiteorije zavjere

Komentari

Ing_rid

Ing_rid

21.06.2021.

Ovo za Alisu u zemlji cudesa...to je neki pedofil bio zaljubljen u curicu od 8-9 godina i onda napravio po tom crtani

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.480
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!