Slika nije pronađena

Premda nekada mislimo da nije tako, privatni život celebova bi trebao postojati i to daleko od javnosti. Povijest bolesti i liječnički karton nikada ne bi trebali biti ničija stvar nego samo naša; baš zato su neki celebovi prešutjeli da boluju od različitih bolesti.

Nekada slavne face znaju biti vrlo iskrene u javnosti što se tiče njihovog privatnog života. Pričaju o nesretnoj ljubavi, razvodu, trudnoći, seksu, prijateljima...ma nema teme o kojoj ne razglabaju pred kamerama.

Ipak...kada se radi o njihovom zdravlju mnogi nisu tako rječiti. Osim toga što je bolest zapravo stvar pojedinca (premda je on celebrity), ona može biti i deprimirajuća.

Neki celebovi govore u javnosti o onome od čega boluju kako bi osvijestili ljude i podijelili svoju priču, ali mnogi to prešućuju. Evo koji su celebovi svoju bolest skrivali godinama:

Sarah Hyland

Glumica ima veći dio života problema s bubrezima, a prije tri godine presađen joj je bubreg njenog oca. Mnogi su to tek sada saznali jer je Sarah to tek nedavno odlučila podijeliti s javnosti.


Demi Lovato

Kako se približavalo vrijeme kraja veze između Demi i njezine Disney karijere, pjevačica je bolovala od poremećaja u prehrani. Tek unazad nekoliko godina Demi otvoreno priča o tome.Emma Stone

Glumica je ove godine otkrila s kakvim se tegobama suočavala u djetinjstvu. Kaže da je često imala napadaje panike te se nije znala nositi s tim.Selena Gomez

Dok se Selena borila s lupusom i kemoterapijom u javnosti je bila `patka` o tome da je pjevačica na odvikavanju od droge. Grozno, zar ne?


Bella Hadid

Tek u posljednje vrijeme mlađa sestra Gigi Hadid, Bella, nastoji živjeti normalan život jer se do sada bori s lajmskom bolešću. Nedavno su Bella i njen brat Anwar postali glasnogovornici protiv bolesti kako bi se podigla svijest o njoj.


Avril Lavigne

Prošle godine Avril je provela pet mjeseci u krevetu zbog lajmske bolesti. Bolest je dobila od ugriza kukca, a tek je prije mjesec dana pjevačica s tom informacijom izašla u javnost.


Charlie Sheen

Glumac je nedavno priznao da je HIV pozitivan i time pokrenuo čitavu lavinu komplikacija za sve žene s kojima je godinama spavao bez zaštite. Naravno, Charlie im nije rekao za svoje zdravstveno stanje. Svoju bolest otkrio je samo ljudima kojima je vjerovao.Izvor: teen.com

Foto: gettyimages.com

I.P.


Pročitajte još:

Poznati tattoo majstor otkrio šokantne tajne celebova!

Niste ni znali: Celebovi koji su bili na odvikavanju

Čudni načini kako možeš dobiti spolnu bolest, a nemaju veze sa seksom

bolest dijagnoza slavni celebovi