Slika nije pronađena

Danas je vrlo popularno da neka slavna faca napravi aplikaciju ili igru sa svojim likom. Kim Kardashian Hollywood je igrica koja je `ubrala` milijune fanova, ali to je samo jedna u moru sličnih igara.

Većina nas zna da je obitelj Kardashian-Jenner najaktivnija na području mobilnih aplikacija i igara, ali i drugi celebovi su se pridružili tom području.

Slavne face su prepoznale značaj dobre platforme i promocije kroz nju, a iPhone je idealan za takve stvari. Njihova popularnost i budžet samo rastu uz novu tehnologiju.

Evo koje aplikacije imaju celebovi:


Demi Lovato i igra Path to Fame

Ako želiš biti rock zvijezda koja je najbolja od svih- sada to možeš i postati na kratko. Pjevačica Demi Lovato i njen tim pobrinut će se da dobiješ sve što je potrebno za mega pjevačku zvijezdu. U ovoj igri igrač sam bira `avanturu` na koju hoće ići te odabire svoj veliki hit. Taj veliki hit može biti `nahajpan` kroz društvene mreže. Igru preuzmite ovdje.


Taylor Swift

Službena aplikacija Taylor Swift  izašla je kada i album 1989. Na aplikaciji postoji sve o Taylorinoj glazbenoj povijesti u slučaju da nam album nije dovoljan. Isto tako postoji opcija TayText koja je `produžetak` tipkovnice koja automatski pretvara njene stihove u sms poruke. Aplikaciju preuzmi ovdje.


Službena aplikacija Kylie Jenner

Za mjesečnu pretplatu od 3 dolara moguće je zaviriti preko live streama u svijet mlade Kylie. Osim toga tu su pitanja i odgovori te različite stvari s Kylie. U  super dizajniranoj aplikaciji, Kylie svojim pretplatnicima pokazuje kako postići njezin stil šminkajući se i oblačeći se. Ako se želite družiti s Kylie kliknite ovdje.



Lea Michele u High School Story

Ova igra ostavlja dojam kao da fanovi serije Glee nikada nisu napustili McKinley. U već popularnoj školi učenici mogu dobiti lekcije iz pjevanja direktno od Lee Michele. Oni koji budu htjeli ovu igricu neka obrate pažnju jer je skupa.


G. Hannelius i Make My Nails

Zvijezda Disneyjevog kanala kroz ovu aplikaciju pomaže svima da lijepo urede nokte. Aplikacija surađuje s Minxom koji je poznat po odličnim šablonama za lakiranje noktiju. Kroz igru moguće je napraviti vlastitu šablonu, ali za 18 dolara. Košta puno baš zato što za svaki nokat je moguće napraviti drukčiju šablonu u drukčijim bojama. Ako imate novca i želite se igrati noktićima kliknite ovdje.




aplikacije igre igrice aplikacija Igrica celebovi slavne face slavni

Još vijesti