Slika nije pronađena

Vjerujemo kako ne postoji djevojka koja niti jednom nije pogledala teen komediju 'Mean Girls'. Prošlo je 16 godina od premijere, a i dan danas mnogi citiraju kultne izjave likova u filmu. 

Puno se puta raspravljalo o snimanju nastavka s originalnom postavom, ali to nikad nije bilo realizirano. No, u posljednjih nekoliko dana, oglasile su se glavne glumice filma i odgovorile bi li željele sudjelovati u snimanju nastavka.


Prva se oglasila Lindsey Lohan, koja u filmu glumi Cady Heron. Ova dječja zvijezda bila je popularna i prije filma Mean girls, a par godina nakon toga uslijedilo je problematično razdoblje za Lohan, koja se povukla se sa scene. Izgleda kako joj ipak fale svjetla reflektora i njena stara glumačka ekipa jer je u talk showu s Davidom Spadeom izjavila kako već duže vrijeme priželjkuje snimanje nastavka, ali kako je sve u rukama spisateljice Tine Fey i redatelja Marka Watersa.


Nakon Lindsey Lohan, isto pitanje bilo je upućeno i Rachel McAdams, ovoga puta u jednom live streamu. McAdams je izjavila kako bi rado bila dio nastavka, ako do njega ikada dođe. Također, kaže kako bi bilo zanimljivo ponovno glumiti opasnu Reginu George jer bi bilo interesantno vidjeti gdje bi taj lik završio nakon toliko godina.


Nažalost, autorica scenarija Tina Fey je u intervjuu iz 2018. izjavila kako smatra da bi bilo vrlo zahtjevno i skupo okupiti originalnu postavu jer su svi ti glumci sada dio A-liste i njihov honorar bi sada bio puno veći, a očekivanja za film bi također bila jako velika. Možda će joj Lohan i McAdams promijeniti mišljenje. Nadamo se kako će ove izjave pokrenuti cijeli tim koji je radio na originalu, kako bi se uskoro mogao realizirati nastavak koji i glumci i publika željno iščekuju. U suprotnom – upisujemo ih u Burn book.

M.B.

Foto: IMDB/Instagram/Youtube

Pogledajte još:

Lista najboljih feel-good filmova koji će te motivirati, inspirirati i u trenutku popraviti raspoloženje

Priprema li se nova vampirska ludnica? Dolaze knjiga i film koje ljudi nazivaju novim 'Sumrakom'

Srce će ti se i rastopiti i slomiti: Ovaj tjedan izlazi jedna ljubavna filmska priča koja će te osvojiti

Nastavak Lindsay Lohan Rachel McAdams Mean Girls film

Još vijesti