Slika nije pronađena

Postoji nešto u čarobnim Disneyjevim pričama što nas teleportira pravac u djetinjstvo i zato se uvijek iznova veselimo svakom novom filmu i crtiću iz najpoznatije tvornice bajki.

Ljubitelji Disneyjevih filmova imaju i više nego dovoljno razloga za zadovoljstvo: najavljeno je snimanje čak 9 novih remek dijela!

Već neko vrijeme se šuška da bi Emma Stone mogla glumiti `novu` Cruellu de Vil, a Emily Blunt Mary Poppins, ali službena potvrda još nije postojala. No, Disney je ipak nešto potvrdio službeno, kao primjerice da izlazi novi nastavak Gospodarice zla (Maleficent).

U slučaju da ste veliki zaljubljenik u Disneyjeve filmove, vrijeme je da otkrijete koje od njih ćete uskoro gledati:

A Wrinkle In Time

(redateljica ovog filma bit će Ava DuVernay, radi se o adaptaciji knjige spisateljice Madeleine L'Engle)


Cruella (Emma Stone glumit će mlađu verziju žene koja obožava krzno)


Dumbo

(priču o simpatičnom slonu režirat će Tim Burton)


Knjiga o džungli 2 (ako vam se sviđa verzija filma koja je nedavno došla u kina onda ćete jedva čekati pogledati nastavak)


Jungle Cruise

(glumac Dwayne Johnson poznatiji pod imenom The Rock glumit će u ovom filmu na radost brojnih obožavatelja jer često glumi u Disneyjevim filmovima)


Gospodarica zla 2 (ponovno ćemo gledati Angelinu Jolie u totalno neobičnom izdanju koje je inspiriralo brojne kostime za Noć vještica)


A Mary Poppins Sequel

(o tome se šuškalo, a sada je došla i potvrda – legendarnu Mary Poppins će glumiti Emily Blunt)The Nutcracker And The Four Realms

(pozdravite svoj novi omiljeni božićni film)Zvončica

(vrckavu vilu koju svi poznaju će u filmu glumiti Reese Witherspoon)
disney Novi filmovi Filmovi najavio

Još vijesti