Slika nije pronađena

Disney je apsolutno oduševio svoje fanove s popisom njegovih filmova koji će izaći ove godine! Neki od njih su već izašli kao što je Nomadland, Cruella ili crtić Luca, ali još hrpa njih tek najavljuje svoj izlazak – hoće li baš svi biti tako dobri kako svi misle i očekuju? Ne preostaje ništa drugo nego čekati i vidjeti jesu li filmovi odlični ili pomalo razočaravajući.

Pravi filmoljupci svake godine jedva čekaju najave i izlaske novih filmova. Prošle godine su bili malo razočarani jer je nenadana pandemija korona virusa pomrsila planove svima – pa tako i režiserima koji su radili na svojim filmova i zbog toga jedno vrijeme nije bilo puno onih novih. No, ove godine se dogodio pravi BOOM i izlazi puno novih i onih odgođenih filmova od prošle godine.

1.Black Widow – 9. srpnja

I još jedan Marvelom film koji će definitivno oduševiti njihove obožavatelje! U ovom slučaju se Scarlett Johansson, odnosno crna udovica, mora suočiti sa svojom prošlošću prije nego što je postala jedan od Osvetnika – hoće li uspjeti? To ćemo doznati 9. srpnja na dan izlaska!

2.The Night House – 16. srpnja

The Night House je još jedan hororac koji navodno ledi krv u žilama. Osim što je strašan, ima odličnu radnju s glavnim likom Beth koja nakon muževe smrti ostaje sama u kući na jezeru. No, njezina noćna mora započinje snovima koji ju na kraju vode do skrivenih misterija njezinog muža. Creepy, zar ne?

3.Antlers – 29. listopada

Još jedan horor čija je premijera bila nažalost već dva puta otkazana zbog pandemije korona virusa. No, držimo fige da ćemo ove godine napokon pogledati ovaj film u kojem jedan dječak posjeduje nadnaravne moći, a sve to je primijetila njegova učiteljica. Od ovoliko horora s odličnim radnjama, nećemo znati kojeg prije pogledati.

4.Nightmare Alley – 3. prosinca

Ovaj film čekamo još od davne 2017. godine kada je bio prvi put najavljen. Nightmare Alley nije horor, nego psihološki triler u kojem glumi, jedan jedini – Bradley Cooper. On glumi čovjeka koji nevjerojatno može manipulirati drugim ljudima. No, to nije bilo dovoljno pa se udružuje s ženskom psihijatricom koja ima još bolje manipulativne moći od njega.

5.West Side Story – 10. prosinca

Napokon jedna ležerna, romantična drama, ali i mjuzikl u jednom! Kada se izmiješa ovoliko žanrova u jednom filmu, film može biti TOP ili FLOP – ne postoji mjesta između toga! No, prikazuje ljubav dvoje tinejdžera pa bi ga to moglo izvući ako bude flop.

6.Everybody's Talking About Jaime – 17. rujna

Još jedna kombinacija drame i mjuzikla u kojoj 16-godišnji želi postati popularan. Ovdje nema toliko izmiješanih žanrova i radnji jer priča prati Jamijev put do uspjeha uz podršku svojih roditelja i prijatelja. S obzirom na to, malo je reći da očekujemo puno od ovog filma, no vidjet ćemo hoćemo li se razočarati…

Pogledajte još:

Disney radi film 'Snjeguljica', a evo koja je glumica dobila glavnu ulogu – jesu li dobro odabrali?

Filmovi koji pokazuju kakvo ljeto svi želimo imati - lista onih koje moraš pogledati ovog ljeta

Filmovi za koje sigurno niste znali da su inspirirani stvarnim događajima!

Filmovi Novi filmovi disney lista filmova

Još vijesti