Slika nije pronađena

Svega dva dana nakon izlaska drugog dijela, Netflix već najavljuje i treći nastavak filma 'The Kissing Booth'! S obzirom na to da kina još uvijek ne rade, ovakve online novosti djelomično ispunjavaju tugu onih pravih filmoljubaca.

Treći nastavak očekuje se već 2021. godine (koja je, podsjećamo, bliže nego što mislimo), a najavu je prenijela glavna glumica Joey King:

"Dolazi na Netflix 2021. godine The Kissing Booth 3. Ne mogu biti sretnija! Treba li Elle ići na Brekli ili Harvard?" - objavila je na svom Instagram profilu.

Snimanje svih nastavka započeto je inicijativom fanova, kao što je i sama Joey naglasila. Spomenula je da je drugi nastavak snimljen zbog velike popularnosti filma, a ako gledatelji obznane produkciji i Netflixu jednaku zainteresiranost, da će se svakako snimiti i treći.

Za one koji nisu upućeni, radi se o američkog romantičnoj komediji koja je bazirana na novelama Vincea Marcella. Radi se o životu jedne djevojke koja se nikada nije ljubila, a sve se naglo promijeni od trenutka kada je istovremeno s dva dečka dok je maštala o trećem u kojeg je zaista i zaljubljena. Na to se nadovezuju i ostali nastavci ovog teen filma.

Treći nastavak prikazivati će vezu na daljinu između Elle i Noaha. Naime, do toga je došlo zbog Ellinog povratka u Kaliforniju, dok je Noah odlučio studirati na Harvardu. Jesu li uspjeli održati ovakav oblik odnosa, saznati ćemo u više no iščekivanom, trećem nastavku The Kissing Booth!

Još vijesti iz svijeta filma, serija i glazbe potražite u našoj rubrici SHOWBIZ

Autor: P. S.

Filmovi Netflix the kissing booth

Još vijesti