Slika nije pronađena

Bez obzira na to koje je godišnje doba, ljubitelji filmova strave i užasa uvijek uživaju u svom omiljenom žanru.

No, ovog ljeta u kina stiže hrpa hororaca koji će oduševiti svakog filmofila, ali i poslužiti kao 'hladan tuš' za vrele, ljetne večeri. Pripremite kokice i ugasite klimu jer ovo su ljetni horori koji uskoro stižu:

Kad se svjetla ugase (Lights Out)

Nakon ovog filma nema spavanja ili ga ima, ali samo uz upaljeno svjetlo. Horor prikazuje priču o Teresi Palmer koja se vraća kući kako bi pronašla demona koji ju je opsjeo u prošlosti, a sada opsjeda njenog brata.



Pročišćenje: izborna godina (The Purge: Election Year)

Ovaj film je treći iz franšize The Purge, a ovoga puta tu je Elizabeth Mitchell koja se kandidira za senatoricu, a ona želi da `pročišćenje` bude totalno zabranjeno. Oni koji su krenuli na ubijanje svih živih oko sebe se s tim neće složiti jer vole sve `pročistiti`.


The Shallows

U ovom filmu glumi Blake Lively koja postaje mamac za morske pse, a iako je ovaj film više triler nego horor, mora ga se uvrstiti u žanr filmova strave i užasa. Ovaj film je dijelom Ralje, a dijelom Pučina straha, a prati ženu koja se nalazi na stijeni nakon što je ozlijedila nogu. Ono što stoji između nje i obale je ogromni morski pas kojeg se svi plaše.


Prizivanje 2 (Conjuring 2)

Iako je ovaj film već došao u kina i dalje izaziva brojne kontroverze, a tome ide u prilog i nedavna nesreća koja se dogodila čovjeku koji je gledao film u kinu, odnosno – umro je od straha. No, nema ništa gore od horora koji počinje s `prema istinitoj priči`, a ako vas je prvi dio totalno uplašio htjet ćete se ponovno uplašiti i pogledati ovaj film.





Filmovi Strave ljetni horori horori

Još vijesti