Slika nije pronađena

Horori su strašni sami po sebi, a kada u njima glume i djeca tada postaju još strašniji. Postoji nešto jako jezivo u prizoru zločestog klinca pa ih zato pamtimo još dugo nakon što pogledamo film.

Rijetko tko će zaboraviti strašnu djevojčicu Samaru iz filma Krug ili dječaka iz Kletve koji daju potpuni doživljaj strave na malom ekranu. Možda je to zato što od djece ne očekujemo da budu zla ili ubojice, a u mnogo slučajeva upravo to ispadnu.

Otkrivamo top 9 najstrašnijih klinaca iz horora:

9. Esther iz filma Siroče (Orphan, 2009.)

Film pokazuje dvoje roditelja koji posvajaju kćer te postaju sumnjivi u vezi njezina ponašanja i odnosa prema cijeloj obitelji. Nakon nekog vremena Esther pokazuje seksualno ponašanje usmjereno prema ocu.

Zašto je djevojčica strašna: Ako ćemo objasniti zašto je Esther strašna morat ćemo `spoilati` i otkriti previše- Esther zapravo nije djevojčica nego žena od 33 godine koja boluje od bolesti koja je uzrok njenog mladog izgleda. Osim toga, ona je i traženi pobjegli pacijent iz umobolnice.


8. Cole Sear iz filma Šesto čulo (The Sixth Sense, 1999.)

Dječji psiholog u filmu dobiva do sada najzanimljiviji i najneobičniji slučaj: dječaka koji može vidjeti mrtve.

Zašto je dječak strašan: Cole je poprilično sladak i drag dječak, ali koliko se može vidjeti od njegove majke u filmu- nije baš slatko kada dijete stalno vidi hodajuće mrtvace i mrtve ljude.7. Carol Anne Freeling iz filma Poltergeist (1982.)

U ovom filmu prikazano je nekoliko čudnih događaja koji su se dogodili jednoj obitelji iz predgrađa, a pretvorili su se u grozne nadnaravne situacije.


Zašto je djevojčica strašna:
Najmlađe dijete iz obitelji Carol Anne stalno progovara sa `creepy` glasom kroz koji zapravo govore nadnaravne sile.6. Blizanke iz filma Isijavanje (The Shining, 1980.)

Obitelj Torrence traži izolirani hotel u kojem će živjeti tijekom jedne zime. Kada se smjeste, otac polako pokazuje čudno i agresivno ponašanje, a sin počinje viđati grozne scene iz prošlosti i budućnosti.

Zašto su blizanke strašne: Ovi mladi duhovi su najgori partneri za igru, a stalno zovu sina iz obitelji da im se pridruži u igranju. Naime, njima je igra nešto sasvim drugo- ubojstvo i horor.5. Eli iz filma Neka uđe onaj pravi (Let The Right One In, 2008.)

Mladi Oscar kojeg maltretiraju se zaljubljuje u Eli koja je vrlo čudna cura. No, Eli mu pomaže da se konačno suprotstavi svima koji ga maltretiraju. U taj cijeli proces uključena je ljudska krv.

Zašto je djevojčica strašna: Nismo sigurni je li Eli prava djevojčica ili je samo hladnokrvni nadčovjek i ubojica. Ali ako navijate za Eli, tad ste apsolutni pobjednici.4. Noah Wiseman iz filma The Babadook (2014.)

Dok se samohrana majka pokušava othrvati depresiji zbog gubitka muža, mora se isto tako boriti s tvrdnjama sina da se u kući skriva čudovište.

Zašto je dječak strašan: Dječak samo podsjeća na to da djeca više zamjećuju i osjete stvari nego što im odrasli to priznaju.


3. Toshio Saeki iz filma Kletva (The Grudge, 2002.)

Toshio i njegova majka ubijeni su u kući u Japanu. Kuća je sada opsjednuta i naravno Toshio je jedan od glavnih duhova kuće. Američka obitelj se doseljava i uskoro počinju strašni događaji.

Zašto je dječak strašan: Toshio stalno prati svoju majku koja želi krvavu osvetu i koja želi prokleti sve oko sebe. Pravo zbližavanje sina i majke, nema što.


2. Samara Morgan iz filma Krug (The Ring, 2002.)

Nakon što su njeni svi prijatelji i nećakinja umrli točno tjedan dana nakon što su gledati VHS kazetu, novinarka Rachel Keller kreće istraživati podrijeklo tog filma.


Zašto je djevojčica strašna:
Samara je čisto zlo. Ne dajte da vas njezina tragična priča iz djetinjstva zavara- svi se pokušavaju riješiti ove klinke zbog dobrog razloga.


Aidan Keller iz filma Krug

Zašto je dječak strašan: Ovaj klinac ima tupo-zamišljeni pogled stalno...ali stalno! Kada god nešto priča to radi na vrlo monoton način što mu daje još veću dozu horora. Uopće ne pomaže svojoj mami Rachel tijekom filma nego samo promatra svojim `creepy` očima.Izvor: buzzfeed.com

I.P.
Pročitajte još:

Strašna jesen: hororci  koje morate pogledati ove jeseni

Svi tvrde da je ovo najstrašniji film ikad- trailer samo za hrabre!

Najstrašnije fotke ikad: duhovi uhvaćeni fotoaparatom

horori klinci iz horora Djeca Filmovi Strave

Još vijesti